Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Opet neslaganja u Zvezdi!

Photobucket

Nije prošlo ni 48 sati od kakvih-takvih promena u Crvenoj zvezdi, a opet se ponavlja loša priča, koja može da dovede do nove destabilizacije u beogradskom fudbalskom klubu.

Prema saznanjima MONDA, jedan od finansijera Zvezde, koji je bio u dosadašnjem Upravnom odboru, nije se složio sa predlogom vršioca dužnosti predsednika kluba Dobrivoja Tanasijevića da Stevan Stojanović (ponovo) bude sportski direktor crveno-belih!

To je, prema izvorima iz kluba sa Autokomande, razljutilo Tanasijevića, koji sada čak razmišlja o odlasku!

Tanasijević je u sredu, posle konferencije za novinare, otišao na sastanak sa Stojanovićem, što su novinari protumačili kao dogovor da popularni "Dika" ponovo sedne u fotelju sportskog direktora. Tanasijević i Stojanović potom su se zajedno pojavili i u Kovilovu gde je odigran trening meč A i mlade reprezentacije Srbije.

Koliko u sredu Tanasijević je izjavio: "Svi članovi UO bili su veoma konstruktivni i obavezali su se na vernost Crvenoj zvezdi i u buduće. Vrata našeg Kluba su otvorena, nemamo nikakvih tajni i pokušaćemo da radimo normalno i iskreno. Ubeđen sam da neće biti nikakvih problema dok smo mi tu“.

Stanje u Crvenoj zvezdi se menja, bukvalno, kako vetar duva i nije isključeno da se dogode novi potresi posle više nego tropskog leta u Ljutice Bogdana.

Pominje se mogućnost da Gorana Bunjevčevića na mestu sportskog direktora zameni Ilija Ivić. A možda pak dođe neko, neko sasvim treći, kao što kaže jedna pesma.

Post je objavljen 04.09.2008. u 20:02 sati.