Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect4u

Marketing

Juče' sam bila prvi put kod doktora, i čik pogodi šta mi je rekao..

Ajd da ja napišem koju riječ, pošto sam već u jako velikom zaostatku.
Uglavnom, nisam stigla napisati oproštajni post prije maturalca jer mi je zadnji dan umro internetrofl.. Uglavnom, od ponedjeljka do subote navečer bila na maturalcu. Sve u svemu je bilo ok, samo je za moje kriterije bilo prepre previše hodanja. I tako nemam šta puno za reći, falila mi je obitelj i dragi, al ono, s obzirom da je raspored bio prepun, vrijeme je proletilo. Bili smo 2x u disku, navodno največi u evropi, ima 5 florova..meni je bilo baš super, al sam i istrošila energiju. Nemam pojma ni koja je to mjusika jel to techno, house, il šta. Ja velim tehno, i provalila sam da sam postala tehničar. XD
Ne znam šta bi još istaknula sa maturalca, gledali smo romea i juliju - fontana, bili u karlovim varima, vozili se voltavom, u beču smo bili u nekom jebeno prevelikom dvorcu, gdje su živili marija terezija i njezini ovi .. ma nije ni bitno. Dosta mi se mjesta svidilo, a među njima je naravno i ZOO uPragu, neke su me se životinje opet dojmile, ZOO je preeeveeelik, tako da u ta 2 sata nismo obišli sve. Neke su životinjice spavale, pa ih nisam imala priliku vidjeti. Ali dojmovi su sve u svemu OK.
Vratila se u subotu doma, malo s mamom pričala izašla s dragim na piće i doma. Eto, nije ni 3 dana prošlo, u ponedjeljak i utorak bila u školi, nabavila na vrijeme sve knjige. I na kraju u utorak kad sam se vratila iz škole mi nekak postalo 'zlo' tj. dobila upalu grla i temperaturu, nisam ni za istim stolom odgledala do kraja, i spavala cijelo vijeme sve mi je bilo gore, navečer sam još pripremila torbu za školu u nadi da ću se probuditi iz ove nočne more. Ali ništa od toga, da me traktor zgazio bolje bih se osjećala. Otišla u srijedu ujutro kod dr. i ne radi, a jedva sam dohodala. Kasnije sam popodne išla s mamom, i doktorica mi počela srat što mama ide samnom, a ona je zapravo išla jer nisam mogla ni pričat..(baš mi je bilo dobro)..pitala me gdje sam bila zadnjih dana reko u školi.. LoL, nisam se ni sjetila maturalca. Al dobro pa je mater moja bila kraj mene i sve joj rekla.. I još mi sere koliko mi je grlo upaljeno kad ne mogu ni pričat, ali kad je pogledala, veli ne može to bez injekcija..ovo ono..zove sestru kaže joj to nešt' kak se zovu ti lijekovi i to, sestru prebacilo kad je čula. Plakala sam ko kišna godina. Uglavnom, dobila iglom u guzicu. Bila je dovoljno jaka da me još uvijek zglob na desnoj nozi boli. A i ne mogu normalno ni ležati na toj strani ni ništa. I još mi rekla kao da ću ići za Sisak u bolnicu ak mi ne bude bolje. I ok, sad trebala ja doći još danas i sutra na inekcije, pa nakon toga pit antibiotike. Al pošto sam dobila osip, sestra se bojala ponovo me pikat pa me slala gore kod doktora da on to pregleda.. Sad se kao ispostavilo da sam alergična na penicilin. Sutra opet u dom zdravlja (čitaj bolesti) i ko zna oče me slat sad na kakve pretrage za alergije, oće mi vadit krv il šta. Ma sam da ja od ponedjeljka počnem živit ko čovjek jer ovo će me ubit. Sad sam dobila te neke kapsule što ne sadrže penicilin, pa ćemo vidit oću preživit još koji dan.
Eh da, žalosno za reći, al to su rijetke zanimljive stvari koje se događaju u mome životu.
To je uglavnom sve, pošto ću provesti, vrijeme do sljedečeg ponedjeljka doma, izuzev odlaska liječniku, možda napišem još koji post, jer ipak je malo teže ležat kad ti natekne gornji dio guzice XD (pardon na izrazu)
posdraf sfima sretan (neću vas ljubit da vas ne zarazim cerek)


zwani.com myspace graphic comments


Post je objavljen 04.09.2008. u 18:35 sati.