Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Dan Tana: "Bez straha"

Photobucket

U Medija centru FK CZ održana je konferencija za medije vd predsednika Dobrivoja Tanasijevića i generalnog sekretara Dragana Ninkovića.


Konferencija za medije održana je dan posle sednice Upravnog odbora na kojoj su predsednik i Upravni odbor podneli ostavke, a izabrani su vršioci dužnosti predsednika i generalnog sekretara, kao i komisija koja treba da predloži Skupštini kandidata za predsednika Kluba.

„Kao što ste već upoznati, prihvatio sam časnu, ali možda u ovom trenutku i nezahvalnu funkciju vd generalnog sekretara. U Klubu sam već godinu i po dana, tako da sam upoznat sa svim pitanjama i obavezama u Crvenoj zvezdi. Svi mi, kao privremeni organi, ovde smo da nastavimo kontinuitet rada prethodne Uprave, sve do izbora nove Uprave koja će biti izabrana na Skupštini.

Tehnički, to znači da Klub mora da živi i funkcioniše svaki dan. Ubeđen sam da ćemo vd predsednika i ja uspeti da se izborimo sa svim problemima u ovom teškom trenutku, u kojem su prioritet sportski rezultati. U ovom trenutku ne mogu da vam kažem ništa o kadrovskim rešenjima, jer je sinoć tek završena sednica UO, tako da će se u narednim danima raditi i razgovarati po tom pitanju“, rekao je Dragan Ninković, vd generalnog sekretara.

Dobrivoje Tanasijević, koji je bio član tri poslednje Uprave, sada je postavljen za vd predsednika Kluba.

„Razlog zbog kojeg sam prihvatio ovu tešku dužnost u ovom trenutku, je zato što je Crvena zvezda najveća stvar u mom životu. Nije mi bilo lako da pristanem, ali sam ipak ponosan što sam rekao da. Uz Crvenu zvezdu sam od svoje 9. godine, a evo sada sam završio na mestu vd predsednika. Nemam nikakvog straha od toga što je Zvezda na poslednjem mestu, jer verujem da će naš Klub iz ovoga izaći još jači.

Naravno, treba vremena, a očekuju nas i mnoge kadrovske promene. Želim da se zahvalim sada već bivšem presedniku Spasojeviću i Upravnom odboru, koji su trajali samo devet meseci. Za to vreme nije bilo moguće ispuniti sve ono što je obećano, a žao mi je što za to nisu imali više vremena. Svi članovi UO bili su veoma konstruktivni i obavezali su se na vernost Crvenoj zvezdi i u buduće. Vrata našeg Kluba su otvorena, nemamo nikakvih tajni i pokušaćemo da radimo normalno i iskreno. Ubeđen sam da neće biti nikakvih problema dok smo mi tu“, istakao je Tanasijević.

Den Tana i Dragan Ninković poželeli su mnogo sreće reprezentaciji Srbije i njenom novom selektoru u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Post je objavljen 04.09.2008. u 12:51 sati.