Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonelyface333

Marketing

Zasto,zasto,zasto ja da ti budem utjeha..imas pice imas sve..tjesi se.Viski bolje djeluje njemu svatko vjeruje...

Prvi dojam

...Prvi dojmovi...hmm...
Prvo moram napomenti da nisam niti jednom popizdila sto je mirna kasnila prvi dan 5,drugi 10 min,ali treci dan nije kasnila.Jako sam ponosna na nju.
Razred....hmmm...krenut cu odpocetka...Sjedim u trecoj klupi do vrata,kraj prozora.Ne svida mi se ondje.Ujutro kad dodemo,meni jedinoj ide sunce u glavu i ne mogu gledati,a s tim da sam u prolazu taman sam na piku profesorima.
U prvom redu u mojoj klupi sjedi Anamarija Zuzul.Na prvi pogled jako sramezljiva,ima D & G hlace koje su lijepe ali joj bas ne stoje.Ima rozu lacosticu isto kao sto je i moja,one lacostice koje ja ocu.Jedna cura je rekla drugoj...kako to vec ide..da nam je jucer komm tenisice i da joj je stric neki ministar pa je upla prek veze.Cudna je,al ne na neki ruzan nacin,jako je sutljiva i izgleda da je nitko od nas ne voli.Pomalo mi je zao.Sljedeci dan je imala dizel glace...hmm...ajoj..
Iza nje sjedi Josipa Rasic.Skroz cura na mjestu...ima pomalo ostro lice i jedva sam joj zapamtila ime...ne znam zasto.Zivi negdje malo dalje...treba joj 45 min do skole,ako ne i vise.Bilo mi je dns zao kad je morala sve one knjige nosit.
Kraj nje sjedi Ljubica Juric.Ima jako lijepe oci,tamne...pricljiva je i ne boji se nista pitat.Mislim da sam joj jucer u svoj toj zbrci prvoj zapamtila ime.Drustvena je i prilagodnjiova,svima je dostupna i mislim da su je svi najbolje prihvatili.Super je cura.
Iza mene sjedi Marta Milas.Ona zivi na savici i danas sam isla s njom u skolu i doma,dobra je cura i zna pol ovdje ljudi.
Kraj nje sjedi Ruzica Dabic.Ona je isto iz dubrave kao i pola razreda.Dobra je cura,malo sutljiva isto kao i ja.Zeli se premjestit jer su joj svi frendovi u drugom razredu.Ne krivim ju.
Iza Marte sjedi Ana Hleb,ali nisam sigurna jer su dvije Ane.Malo je cudna na prvi pogled..Tek sam treci dan pricala s njom,ali dobra je cura.Ima lijep osmjeh.Od mirne sam pokupila da uvijek gledam tko sa ima na sebi.heh.
Kraj nje sjedi Mario Kucina .Ne izgleda bas nice..mislim da zivi negdje kraj skole,ali nije streberko kao ostatak deckiju.Mislim da je skroz okee.
Iza njega sjedi Ante Buljan.Ne zna bas pricat,debel je i ima naocale.
U prvoj klupi u srednjem redu sjedi neki mali...mislim da je bolestan..
Iza njega sjedio Karlo Martinek.Streber..vidi se iz avjona.Bio je dva puta na opcinskom natjecanju.Jednom je mislim bio 6,a jednom 7.
Kraj njega sjedi neki mali tamniji sto sam ga tek treci dan primjetila.Slici mi na nekoga,al ne mogu se sjetiti na koga.
Iza njega sjedi Ivona Cvitkovic.Malo deblja,nije klasicna sminkerica.
Kraj nje sjedi Anja Ilic.Ima jako lijepu ljubicastu torbu i jako je blijeda.
Iza Anje sjedi Anamarija Zupetic.Najbrbljavija,sminkerica.Onakva kakve bi inace mrzila,ali cini mi se stvarno oke.Mislim da ima neke tikove jer joj malo oko bjezi,mislila sam da namiguje.Sad vise bas nisam sigurna.
Do nje sjedi Anita Nikolic.Ona mi je najlijepsa od svih cura u razredu.Naravno poslije Mirne.hehe.
Malo je deblja,ali je najlijepsa od svih u faci,a i u tijelu.hmhm...
Iza nje sjedi Lovro Medugora.Pravi se debil i stalno provaljuje nesto.Da nema njega ja bi vec odavno ispizdila od dosade.Jako je pametan i zna puno puno vise od mene.hehe..
Kao da je to tesko.hmhm...
Kraj njega sjedi Marko Prpic.Debel je i stalno jede.Ima crvenu kosu i crvene obraze.Ide na dodatni engleski i svira klavir 5god.
U prvoj klupi do prozora sjede Ana Glavas i Ivana Jovanovac.Jako dobre cure.Ivana se voli naslikavat,a ana je lijepa.Isle su zajedno u osnovnu.Pola razreda islo je zajedno u istu osnovnu.heh.
Iza njih sjede Ante Ceh..mali plavi s reperskom odjecom,a kraj njega neki mali kojeg nisam ni pogledala.
Iza njega ili sa njim sjedi neki Dorian Ruljancic...ima dugu kosu....
Iza njih sjede Dora Dumancic...Mirna kaze da izgleda kao zirafa..meni je lijepa.
Kraj nje sjedi Nikolina Lugaric.Mala i mrsava...
Iza nje sjedi Iva barbaric...crne kose.Jako se lijepo drzi i meni je jako lijepa,al nosi one trudnicke majice koje ja ne volim.Njih tri se drze zajedno jer su zajedno isle u osnovnu.Bas se i ne druze s drugim curama.
Kraj Ive sjedi...hm...ne znam kako se zove jer nikad nisam s njom rijeci progovorila i nije mi ruku dala nikad,a nisam ni ja njoj,Zaboravna sam i svaki put mislim da sam joj dala,a zapravo nisam nikada,a sada je vec glupo.
Iza njih sjedi Mislav Brzoja.Jedini on pristojno izgleda,rukometas je i ima curu.Neka Ivanina frendica.Martra ga sweet gleda....hehe...
Kraj njega sjedi neki mali na kojeg nisam ni obracala paznju.

To je ugl moj razred.hehe.


Tina je rekla malom prijatelju da ga volim i da ne mogu bez njega...danas se idem nac s njim...ne zelim ni znati sto ce biti,ali ako me pukne reci cu mu za ove dvije godine koje trcim za njim.

Klosar

Hej, da su s njim tajne moga tela
bile sigurne
hej, ne bi sad svi o meni znali
stvari intimne

Ref.
Klosar, klosar, taj mali klosar
prica, prica sve u detalje
kako disem, na sta mirisem
siri dalje

Klosar, klosar, taj mali klosar
lepsu, lepsu imao nije
steta, steta, al' ostao je
bez glavne premije, glavne premije

Hej, kada sam mu sinoc svoje
telo otkrila
hej, ko da sam se ja pred svima
gola skinula


Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Oprosti mojoj mladosti

Mislio sam da ce tako
biti mnogo lakse da me zavolis
ako prema tebi budem grub
i srce sakrijem

Ako flertujem za stolom
cele noci s tvojom najboljom drugaricom
ako izlazim bez tebe
s drustvom da se napijem

Ref.
Oprosti mojoj mladosti bar to
sto nikada ti nisam priznao
koliko te volim, ponekad se bojim
da cu ostariti mlad

Oprosti mojoj mladosti bar to
sto zovem te pa cutim uporno
i kad sakrijem broj
ti znas, to sam ja, zivote moj

Tako prebrzo si ti pod
moju kozu usla, nisi ni primetila
da su lazi moje oruzje
samoodbrane

Pa sam poceo da glumim
da mi tako malo znacis, tugo jedina
sad o glavu mi se lome
sve moje obmane


TVOJA PJESMA....HMM...HMM....

Post je objavljen 03.09.2008. u 17:10 sati.