Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Živa istina... by selo moje malo + update 2

No da, vidim da me jedni podržavaju, a drugi pljuju. Ehhh. Kao politička scena...

No, već dugo niste čuli neku đusi priču iz real life. I ova zvuči kao dobra sapunica. He he!

U susjednom mjestu, čak dapače, grad(ić)u jerbo ima Gradonačelnika veliki potresi u malom vrtiću (čitaj po bosanski).

Frka i panika. Jedna od teta (moja poznanica, odgajateljica veli da one vole kad ih se tako ne zove!) je svojoj najbližoj kolegici, partnerici - znate da u vrtiću grupe vode po dvije tete u paru, par godina za redom, dok vam malac ne "odleti" u školu - ukrala karticu tekućeg, pin (kao što sve žene, nosila i ova uz karticu i pin), te na bankomatu, u roku od dva dana "digla" 10.000 kunića.

Da sad ne spominjem da dotična u vrtić, znači svoje radno mjesto dolazi u prozirnim hlačicama, minjacima, tangama (da se vide kako vire), bez kute, što joj ravnateljica dozvoljava - nitko ne zna zašto, te što je imala jedno dvije - tri afere sa oženjenim muškim roditeljima. U jednoj malo selendri gdje se svi poznaju i gdje svako svakome viri u tanjur. Ha!

Sve u svemu, nije baš omiljena u "preduzeću".

I što je bilo dalje?

Naravno da je dotična vratila novce s napomenom "Pa šta, tko joj kriv kad ima na računu." Ravnateljica igra igru toplo - hladno. Očekuje se od ostalih da se izjasne - što je jaako prljava igra jer je nezgodno na nekom sastanku prvi dići ruku i izreći - zapravo što svi misle - da joj je mjesto "na cesti". Roditelji vrše pritisak na ravnateljicu da se dotičnu makne s posla (ja bi joj oči iskopala da se radi o mom djetetu), a ona i dalje veselo dolazi na posao.

Jebe joj se živo za sve oko sebe!

To se zove život, a ne neka talijanska sapunica!

Update 1: Toplo, toplo, no još uvijek niste na pravom putu. Sutra ujutro ću vam odati još jednu tajnu. Nastavak slijedi...

Update2: Nakon što je lova falila, preko kamere na banci došli su do krivca.

Da li dotična drži u šaci ravnateljicu? Osim što su ravnateljica i Gradonačelnik bračni par, mislim da ne. Doduše, lokalno prediizborno vrijeme traje....


Post je objavljen 03.09.2008. u 16:57 sati.