Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morwenna

Marketing

Prvi post u ovoj školskoj godini... ha!

iz nekog razloga mi se sad piše post...

SOUNDTRACK: The Kooks --- Naive
(na repeat, jer sam se nekako zaželila te pjesme...)



Mrzim školu, tko je izmisli, uf!!!!!

Zapravo i ne. Nekako mi ova 3 dana nisu loše sjeli, zapravo sam čist flegma što se tiče sveg... dobro, možda ne potpuno... Onak, kad me kolegica iz klupe tražila da se svađam za našu 2. klupu (jer se, kako kaže, ja znam svađat), ja sam rekla da mi se ne da baš raspravljat. A onak, opet, već mi se zgadio razred u cjelini i neki ljudi u njemu i već sam to prokomentirala s nekima. Cigaret pod velikim odmorom uopće ne zvuči kao loša ideja, samo da ne pokušavam prestat budući da mi dragi ne zna da ih konzumiram, a nekak mu ne bi htjela lagat o tome. Jonak mi je gotova kutija.

Što se tiče predmeta, a i profesora, nekih komentara baš i nemam.

Reć ću samo da mi je skroz bzvz da se profka iz filozofije postavila kao da je filozofija jedini predmet koji trebamo učit. Takve profesore ne volim, a i nemam baš neke volje (a ni vremena) naštrebat knjigu od 450 stranica kad mi filozofija jonak neće trebat na faxu.

Što se tiče faxa, draga majka mi je rekla da se obratim profkama iz fizike i matematike da mi malo izađu ususret što se tiče priprema za fax. Ne znam kak će to ispast, al eto... zatim je komentirala kako bi si ipak mogla uzet nešto za rezervu (čitaj: da nisam dovoljno pametna da upadnem na fiziku), onda sam joj ja rekla da ak ima dost para i živaca za pobirat dokumentaciju za 2 faxa, onda ću probat još nešto na filozofskom.

Sretna sam i zadovoljna jer nam geografiju opet predaje sexy profesor... sačuvala sam bilježnicu sa srcadima samo za njega =P (mislim da problema sa učenjem geografije ove godine neće bit... mislim, nije nikad ni bilo, ali ne bi bilo kul osramotit se pred njegovim savršenstvom)

Ljuta sam jer zbog škole i kojekakvih obaveza zanemarujem US Open. Al dobro, gledat ću kad bude finale, valjda ću stić, mislim ono, koja je šansa da Nadal ne bude igrao u finalu?

Danas odem u trgovinu jer mi trebaju još neke bilježnice (zapravo mi ne trebaju, al sam ja sebe uvjerila da mi trebaju za to i to) i špice za tehničku i na pola puta se sjetim da nisam ponijela pare... pa se vraćaj kući. I dobro, kupim ja to sve, sve super, sve 5, kad krenem kući i sjetim se da sam zaboravila uzet bilježnicu za lektiru (jer ove bilježnice koje sam kupila NISU za lektiru =P), al mi se nije dalo vraćat natrag u trgovinu. A stignem, Proust će se još načekat prije nego ja počnem čitat.

Dobili smo na uvid rezultate nacionalnih danas, i mogu reć da sam u svakom predmetu (osim izbornom) rasturila državni prosjek za 20ak % i da se što se Hrvatskog jezika tiče nalazim u 5% najboljih učenika u Hrvatskoj. *uživa u vašem pljesku*

Frajer mi je položio vozački danas. I hepi smo zbog tog, i ja i on, jer to znači da više nismo ovisni o prijevozu nego ćemo se moć vidit kad god to poželimo. Tj, kad ja ne budem morala štrebat filozofiju.

I to je to, sad se idem posvetit Samuelu, mislim da bi već bilo i vrijeme... Cijelo ljeto se nisam družila s njim =(



Post je objavljen 03.09.2008. u 17:05 sati.