Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slatkamalatinica

Marketing

NAJDUŽI POST

Bok svima ! Vrijeme je za moj najduži post u životu. U prošlom mi i bš niste puno komali cry i zato sma malo ljuta, ali očekujem da će te mi na ovom postu malo više komati jer je to ipak moj najduži post thumbup!!!

Pa evo da počnem: jučer je bio prvi dan škole i nije mi se uopće dalo ići ali je bilo ok. Preuredili su nam školu pa tako da je sada puno ljepša. Također svaki razred ima vani nove klupice na kojima se okupljamo i to mi je baš super cerek. U školi i ništa nisu preuredili no.
Iz matiše nam je profa već najavila ispit za drugi tjedan..... o bože headbang. Nismo ni dobili niti jednog novog učenika tako da je i razred ostao isti i zato mi je drago smijeh.

1., 2. i 3. listopada nam je ekskurzija i jedva čekam. Ići će mo u Dubrovnik na tri dana tj. dvije noći jako malo ali šta ćeš. Nadam se da će mi biti nezaboravno partypremda neki kažu da to nije neš i da mi neće biti ono nešto, ali vidjeti će mo.

Pošto je ovo najduži post a ja nemam šta pisati pa ću vam isprićšati šta je sve bilo ovih dana. Pa evou ponedeljak prvi dan uzeli knjige i kući. Išla sam i u Tower centar i kupila sam si NAJ kapri hlaće maslinaste bije i majicu ali dugih rukava za poslije. Kupila sam si i jednu majicu za trening jer kao što znate treniram odbojku. Imali smo baš jučer trening i nije bilo loše jer ja volim odbojku i nekako mi je ona najdraža od svih sportova cerek

Šta se tiče jučer poslije škole sam se malo družila sa susjedom Dijanom pozz njoj. I bila sam kod druge susjede koja ima dva mala slatka mačića i sada svaki dan ih idem vidjeti i maziti jer su jako saltki, jedan je sivi, a jedan crni. Crni mi je draži,a sivi je jako razigran pa grize i grebe pa i baš nevoli da ga se draga. Ja se nadam da ću ja dobiti uskoro psa jer ga nemam a jako jako ga želim cerek i to retrivera ili tornjaka jer su mi oni najdraži.

Ja mislim da mi je post dovoljno dugačak da mogu napravila bi duži ali nemam više šta za pisati i evo to je to. Komaj te mi puno i također komajte mi na drugom blogu ilovewildcats.blog.hr, a i planirala sam napraviti i treći blog kada budem u srednjoj školi i nadam se da će biti jako zanimljiv i zanimljiviji od ova dva jer mislim da ću imati štošta za pisati i da će mi svaki post biti dugačak jakooooooooo!!!!!! BoooooooooooK wave

Post je objavljen 03.09.2008. u 11:22 sati.