Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

ZVEZDA: Ništa od Džajića, Jugović u igri?

Photobucket

Vesti iz Crvene zvezde menjaju se iz časa u čas, a samo nekoliko sati pred sednicu Upravnog odbora kluba došla je nova informacija - Vladimir Jugović je sada u igri za novog predsednika!

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao MONDO, na sednici Upravnog odbora Dobrivoje Tanasijević aka Den Tana biće imenovan za vršioca dužnosti predsednika kluba, a biće zakazana vanredna skupština na kojoj će kandidat za novog čelnika Crvene zvezde biti nekadašnji fudbaler Vladimir Jugović.

Takođe, umesto Gorana Bunjevčevića, koji je podneo ostavku na mesto sportskog direktora kluba biće imenovan Stevan Stojanović, koji je tu funkciju obavljao pre Bunjevčevića.

Mediji su prethodnih dana najavljivali kao siguran povratak Dragana Džajića u Crvenu zvezdu, ali je očigledno prepreka to što je legenda crveno-belih pod istragom pravosudnih organa zbog sumnji da je pravio malverzacije sa tranfserima nekadašnjih igrača (Goran Drulić, Zoran Njeguš, Perica Ognjenović...).

Prema saznanjima MONDA, o toku i zaključcima sednice Upravnog odbora FK Crvena zvezda, na kojoj bi trebalo da se ozvaniče ostavke prve garniture kluba i da se vrate neke stare snage, javnost će najverovatnije biti obaveštena saopštenjem!?

Dobro obavešteni izvori iz kluba sa Autokomande kažu da predsednik i sportski direktor Crvene zvezde u ostavci, Toplica Spasojević i Goran Bunjevčević, ne nameravaju da izađu pred novinare posle sednice Upravnog odbora, već planiraju da objave saopštenje.

Nesumnjivo je da će ili da bi pitanja novinara bila nezgodna, ali ništa nezgodnija nego prethodnih meseci kada su dovođena sumnjiva "pojačanja"... Uostalom, stanje u Crvenoj zvezdi je sve samo ne zgodno, pa ni pitanja ne mogu da budu lepša.

Pitanje je zašto će čelnici Zvezdi u ostavci to učiniti i na taj način se obratiti javnosti, jer je, zapravo, sve već rečeno. Tačnije, sve je već viđeno na terenu. Ipak, sačekajmo kraj sednice, možda se i promeni odluka o načinu obraćanja javnosti.

U svakom slučaju, Bunjevčević je obećao da će se posle sednice Upravnog odbora pojaviti u programu beogradske televizije SOS Kanal (osim ako ne bude trajala do duboko u noć).

Trener Zdenjek Zeman je "zapalio" u Italiju, a pojedini mediji špekulišu da se neće ni vraćati, iako on tvrdi da nema nameru da ide iz Zvezde.

Post je objavljen 02.09.2008. u 16:56 sati.