Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/picek619

Marketing

Zašto uvijek ja?

noZašto uvijek svi od mene rade budalu, prvo me zajebavaju onda me šeću okolo naokolo a na kraju me odjebu ko zadnju budalu.
Danas mi se desila potpuno ista situacija sa Irinom prvo me žica da dođem do nje do škole, a onda kad pristanem i kad se dogovorimo da se nađemo u dubravi i kad sam došo u dubravu i tam čeko deset minuta pošalje mi poruku da ona ide na kavu, i kad sam joj reko da ju čekam u dubravi i da dođe ona mi lijepo kaže da nek čekam da se ona iz kafića ne miće i odjebe me ko zadnju budalu i to sve danas na dan kad nam je 8mj. kolko smo skupa.Hhh zar je to moguče za povjerovat d se to dešava da su njoj frendice važnije od voljene osobe to mi nikako ne ide u glavu.
Zato se pitam zar ja tako malo vrijedim zar joj je tako malo stalo do mene nakon svega kroz što smo zajedno prošli u ovih 8 mj. i nakon sve ljubavi koju joj pružam da me tako ostavi na cijedilu zbog frendica, neznam stvarno neznam čime sam to zaslužio jesam li bio pre dobar pa ju razmazio ili sam opet nešto skrivio neznam.
A jedino šta tražim je malo pažnje i ljubavi ono pokoji zagrljaj ili poljibac ili da me se bar nekad sjeti da pošalje poruku, jedino to tražim jedino to ili je to možda previše šta tražim tu pažnju, ljubav i malo nježnosti jeli to previše neka mi neko kaže, ahhhhhhcrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycry

Post je objavljen 02.09.2008. u 15:00 sati.