Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/olsenica1306

Marketing

Sestre Olsen dizajniraju

Poduzetne blizanke idu dalje…<


Elizabeth&James ime je koje su blizanke Olsen nadjenule svojoj drugoj kolekciji koja se trenutno prodaje samo u Velikoj Britaniji u Selfridgesu. Kolekcija je dobila ime po njihovoj mlađoj sestri Elizabeth i starijem bratu Jamesu, a može se reći kako je to moderna odjeća koja se poigrava ženskim i muškim siluetama, kombinirajući vintage elemente s dječačkim krojevima i rock 'n' roll detaljima - što je čini unikatnom.

Na pitanje o vrsti kupaca koje žele privući, Ashley Olsen ima spreman odgovor: ''Želimo da to budu djevojke naših godina. Želimo da vole nove stvari, da kupuju svaki tjedan…a mi joj uvijek možemo ponuditi nešto svježe''.

Ova kolekcija je zasigurno vrlo moderna i nosiva, a njezin urbani pristup daje joj svježinu. Kratka haljina šarenih boja je navodno najbolji komad u kolekciji, ali model koji je nosi na plakatu drži cigaretu u ruci, pa su mnogi stručnjaci zabrinuti kako bi to ovim poduzetnim blizankama moglo donijeti loš publicitet.

Što se drugih stvari tiče, Olsenice se ne trebaju brinuti jer su na modnoj sceni već prepoznate kao ikone stila koje su (ako ništa drugo) uvijek drugačije od drugih. Čini se kako su se svojom drugom kolekcijom potvrdile kao mlade i uspješne dizajnerice, a što još možemo očekivati od njih - vrijeme će pokazati.

Image and video hosting by TinyPic

e sad ću malo objaviti animacije i slike nadam se da ćete mi puno kommati tnx na kommima

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 02.09.2008. u 14:19 sati.