Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Turske rane pomalo cijele,vrijeme pomalo briše stare nedosanjane snove s EP-a.. došlo je vrijeme za novi početak i dokazivanje.. protivnici su zanimljivi..ali nipošto bezazleni..respekt i želja za igrom-to nama treba..
Konačno..repka okupila u Čatežu..počele su pripreme za SP..

Photobucket

na početku,malo ''zagrijavanje'' zvano kazastan..u odnosu na englesku i jest,ali.. svi znamo da su najgore utakmice koje su već na početku dobivene..no..Bilić zna pravu formulu..polako..korak po korak..ipak..netko fali..jako..Nikica nam je povrijeđen i neće ga biti oko 2 mjeseca...držimo mu fige da se što prije oporavi..!!! I Srni fali cimer Nikica..Sad je sam u sobi,normalno da mu je malo bzvz..Niko je imao običaj da naručuje pice,palačinke ,voće,piće (soka..LoL..)...vjerujem da im je bilo supač..party

Photobucket

Čuo se Srle s njim,raspoloženje je Nikici na razini..uskoro će i zdravlje biti tako..kako kažu-zdrav duh u zdravom tijelu...
ok..neka prvo prođe kazastan..pa ćemo onda o englezima..
kad smo već kod premiershipa..
čestitke Čorluki na realiziranom transferu u Tottenham..

Photobucket

Normalno da je Luka sretan..prvo u žutom-interovom,pa u modrom i na kraju u bijelom (?) dresu..lijepa nogometna priča dvojice najboljih prijatelja..

Photobucket


Umjesto Nikice,izbornik Bilić je pozvao Super Maria M. ali će njega ili kalinića ustupiti mladoj repki..no
šuška se da će naši reprezentativci morati promjeniti brojeve dresova-od sada će se igrati bez prezimena i brojevima samo od 1-11.takva je naredba Fife..Raketa će kao uzeti 'desetku' Nike Kovača,a Darijo se možda vrati 'dvojki'..vidjet ćemo..

Photobucket
Za kraj,moram skomentirati Hajduka..čestitke na pobjedi u osijeku..
lome se sudačka koplja pod nama ali idemo dalje..u nove pobjede..!!

kod mene ništa nova..zaljubljeno,dosadno..i tako..od 11.9. krećem u autoškolu,početi ću učiti za prijemni ispočetka i prođe vrijeme..weliki pozz i kiss swima..posebno jednom 'malom'...cerek..zna on..
ništa od kazastana..tata mi popodne radi tako da ću za vatrene navijati pred tv-om..pozz..


Post je objavljen 02.09.2008. u 12:16 sati.