Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

MONDO: Zemanu "adio" u utorak!

Photobucket

Odlazeći Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda, u utorak će smoći snage za još jedan, poslednji potez - smenu Zdenjeka Zemana.

Kako je MONDO nezvanično saznao nakon poraza crveno-belih od Javora (0:2) u trećem kolu Super lige, garnitura koju predvodi Toplica Spasojević imaće sudbinu češkog stručnjaka na Marakani kao udarnu tačku dnevnog reda.

Više nema dileme da su Zemana pustili "niz vodu" i saradnici i igrači. Niko više nije spreman da stane iza njegovog načina rada i njegovih ideja, moral u svlačionici je na najnižoj mogućoj tački...

Pošto usvoje odluku o otkazu, članovi UO podneće kolektivne ostavke, a novog šefa struke odrediće ili vršilac dužnosti predsednika kluba (Dragan Džajić?) ili neka nova Radna grupa, koja u ovom trenutku još nije formirana.

Prema nezvaničnim informacijama, najbliži Zvezdinoj klupi su strateg Čukaričkog Dragoslav Stepanović i Vladimir Petrović Pižon, legenda kluba, kojem bi to posle 12 godina bio novi trenerski mandat na Marakani.

Što se tiče Zemana, on će na neki način morati da bude obeštećen zbog raskida saradnje koja je trebalo da traje do leta 2010. godine. Zvezda će i bukvalno morati da plati za svoju grešku od pre par meseci...

Post je objavljen 02.09.2008. u 01:40 sati.