Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Zabrinjavajuće

Znam, znam... Rekoh da imam posla... Ali radim ja, evo se neki fajlovi dižu na server. Da prijateljica ne bi rekla da sam Govno Blogersko i da mi je uplatila lovu, a ja niš' ne radim. Stranice će biti gotove sutra-prekosutra.

Danas sam nakon posla svratio u svoj gradić Payton na kavu, na prometno mjesto. I kad sam skužio kako zabrinjavajuće malo poznatih ljudi vidim, pala mi je na pamet jedna epizodica od prije nešto manje od mjesec dana.

Vidjeh tada jednu poznanicu, bivšu susjedu u društvu s nekom ženskom koja je jako blistala taj dan, ono - svjetlila zapravo. Kao lampion. U bircu u kojem uvijek ima dosta zgodnih komada od kojih se nitko zapravo ne ističe ničim posebnim.
Moram li napomenuti da nisam oka skinuo s nje?

Da ne duljim, dobio sam njen broj mobitela ekspresno, dovoljno je bilo samo poslati upit na pravo mjesto.

I poslao joj poruku. Onako opaku, jednu koja mora zainteresirati. Nije popušila, reče da se javim kad ju vidim uživo. I tako sam, sjedeći danas u tom bircu potražio njen broj, jer ju od tada nisam vidio.

Ovaj put je pala. Sad i nju jako zanima. I tako se nađoh u zabrinjavajućoj aktivnosti dogovaranja spoja.

Nazvah Ljubinku da joj se izjadam.
Da mi kaže zašto to radim kraj Ptičice. Jer me Ljubinka poznaje. I Ljubinka mi može reći ono što znam, ali se pravim da ne vidim.

A Ptičica zabrinjavajuće slabo napreduje. tuzan

Znam kako će spomenuti spoj izgledati. Reći ću curi u kakvoj sam situaciji. I ništa od toga.
Ili ću možda samo napomenuti, onako, između redova. I upitah Ljubinku da li ću biti Govno zbog svega toga. Reče mi da neću. Ne cijelo, tek "G" od govneta.

Zabrinjavajuće, da.


APDEJT (da se ne piše novi besmisleni post...):

Susret s svježim licem je bio odrađivanje, jer je u prvih pet riječi bilo jasno da je stvar vrijedna ravno 0 bodova. Na obje strane. Što me je vratilo u razmišljanje o razlozima zbog kojih to radim. Uslijedio je izuzetno otvoren razgovor s Ptičicom. Pozitivan. Mislim da svježih lica neće biti u skorije vrijeme. Samo Ptičica. Zapravo - ja i Ptičica.



Post je objavljen 02.09.2008. u 01:28 sati.