Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Banderu privezali za štrik

Naša posla...


Banjalučke Nezavisne novine prije desetak su dana iz pera svog novinara Jurice Gudelja objavile članak o sanaciji porušene bandere nakon olujnog nevremena. Sve bi bilo u redu da se ta vijest mirne duše ne može objaviti u rubrici Vjerovali ili ne. Prenosimo ju u cijelosti:
Mještani sela Pidriš kod G. Vakufa - Uskoplja zabrinuti su zbog nestručne sanacije niskonaponskog stuba, koji je srušen u olujnom nevremenu prije desetak dana.
Olujno je nevrijeme u dvorištu obiteljske kuće Barbića u Pidrišu srušilo banderu, koju su radnici "Elektrouskoplja" popravili tako što su je ''podbočili'' daskama te je privezali kablovima za nosače štrika koji se nalazi u neposrednoj blizini!
''U obiteljskoj kući Barbića stanuju dvije starice i starac, stopostotni invalidi, koji strahuju ne za svoj život koliko za život svojih unuka koji se igraju u dvorištu. Unuci su, naime, trenutno kod djeda i bake na ljetnom raspustu'',
kazali su nam mještani.
Mještani su pojasnili kako su nakon nestručne sanacije bandere telefonski pokušali dobiti direktora "Elektrouskoplja" G. Vakuf - Uskoplje kako bi mu se požalili na nestručnu popravku srušene bandere jer, tvrde oni, očito postoji opasnost od pada.
''Nakon dan-dva smo uspjeli. Direktor 'Elektrouskoplja' Nikola Bošnjak je bio na licu mjesta i vidio je što je napravljeno. On je sutradan poslao ljude koji su dodatno pokušali sanirati srušenu banderu, ali su to ponovo uradili natrulim daščicama",
žale se mještani Pidriša.
Komentar Bošnjaka jučer nismo mogli dobiti jer se nije javljao na telefon.



Post je objavljen 02.09.2008. u 00:15 sati.