Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Pred Tita su tjerali drogirane medvjede...

Image Hosted by ImageShack.us

Pred Tita su tjerali drogirane medvjede, pred Putina - tigrove thumbup Hitler je imao Leni Riefenstahl, Putin svoju spremnu plavokosu Ruskinju s kamerom. A znao je On i goloprs naughty po Sibiru jadne pastrve naganjat pa im naoči svekolikog novinstva lovačkim nožinama utrobu vadit. Mislim da to dovoljno govori o kalibru ove zvjerke koja lovi zvjerke. Jel´ kužite sada? Takva se zvjerka ne bi ni u WC, a kamoli u lov uputila bez osobnog redatelja. Toliko daleko seže njegova kontrola (Džugašvili - poklopi se ušima).
A nemoćna bi Europa takvoj zvjerci nametnula sankcije! rofl Pih! Potez toliko isprazan da su od njega brže odustali nego što su ga i ne promislivši ispljunuli. Taj im dokaz krajnje nemoći uistinu nije bio potreban.

Bojim se da svijet nikako nije bio pripremljen za Putina, štoviše, Europa je zatvarajući oči malo puno zastranila, postala preovisna o ruskom plinu i tako se vidim ostvaruju sve moje crne prognozeKGB Sauron je itekako zajašio. Ali zato Rusiji - baš super.
Puto (a ne Pluto) smijeh pošalje specijalce u (već zaboravljeni) Beslan da potaracaju teroriste ali i 300tinjak dječice usput – njima super.
Ukrajinski susjedi se pojogune, izaberu prozapadnu vladu (ts-ts, sram ih bilo), Rusija zavrne pipu, Europa se usere, Putinu daje guze, u Ukrajini pada vlada – njima super.
Bivši lajavi KGBovci po svijetu kusaju radioaktivni plutonij – njima super.
Oporbene novinare im sve u šesnaest guta noć – njima super.
Dva ratna kamarada, Predsjednik i Premijer, Puto i Medo, Lolek i Bolek, perverzno ćaskaju uz čaj i kolačiće na državnom TVu i pred očima nacije dogovaraju agresiju na Gruziju. Pa Puto Medi ko´u vicu veli: Čuj, mislim da bi tamo trebao nešto poduzeti znaš?, a Medo Puti tiho odgovara: Da, da, u pravu si, odmah ću poslati armiju-dvije da narodu podijeli mlijeko i čokoladu. I onda njih dva ozbiljno glavo-klimaju kao da su dogovorili dejt – njima opet super.
Ko´ u vicu - sve super, ništa ne valja, operacija uspjela, pacijent umro.

A nije vic majkemi no

Post je objavljen 01.09.2008. u 20:39 sati.