Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/letmebeyourlight

Marketing

Dani poraza i strave

Danas sam se probudio. Ošli Veja i ja na otvaranje one škole, ko najveći geekovi, da. Bilo jadno. Petnaest političara i dva popa jedu govna. A dobro, štaš? To im poso je, valjda. Nije mi jasno zašt te popove skroz guraju nekud, da svete zgradu, ovo ono. I ja sam posvetio zgradu, tj WC sam posvetio. Moro sam. Kemal sinoć nije htio pjevat Dinamo. Dobro, sam je refren otpjevo, al nije to to. Ja se većć uživio, onak, lepo. Ošo sam danas kod zubarke svoje. Hodnik pun. Došo sam pred vrata. I stojim. I gledam po vratima da nađem negdi broj telefona, da ih mogu nazvat, i naručit se tak. Mislio sam uć unutra, al, nisam mogo. Da, pička sam, teška. Jako se bojim zubarke, to nije za vjerovat. Al moram jednom. Skino sam Pokemone, dvije sezone. Da, nisam normalan. Zanimljivo men to. Sad moram skint i Supermana, ne film, seriju crtanu. Neda mi se pravit mjesta na disku. Šta je pijani Superman? Hancock. (treba se smijati). Igram Hobo soccer, pokušavam ih pobjedit na hobo nivou. Al nemoš. Nikak. Neki dan sam u četir sata u noći, pustio Supermana da svira, stavio na ripit i igro. Zabio gol, i ja misla, možd ih imam sad. Al nemoš. Popušio tri jedan na kraju. Čorluka je prešo u Tottenham. Dobro da je. Al čudi me da su ga ovi tak brzo pustili iz kluba, nakon kolko to, jedne polusezone. Ovo sam našo na forum.hr.

Prolazeći ugleda čovjeka slijepa od rođenja. Zapitaše ga njegovi učenici: "Učitelju, tko li sagriješi, on ili njegovi roditelji te se slijep rodio?" Odgovori Isus: "Niti sagriješi on niti njegovi roditelji, nego je to zato da se na njemu očituju djela Božja."

Ovdje se radi o nekom citatu iz Biblije. Išli Isus i njegovi učenici i nabasali na nekog slijepog čovjeka. Dalje je ovaj citat. Raspizdilo me je ovo, al baš ono jako. Neć dalje komentirati.

Legendarne su ove Bitange i princeze. Sad idem igrat Hobo soccer. I skupljat snagu. Možda sutra ipak odem kod zubarke, i možda sutra uđem u njenu ordinaciju. Sutra je novi dan. Samo da ne sanjam noćašnji san. Baš je bio gadan. Ogavno. :(


Post je objavljen 01.09.2008. u 20:36 sati.