Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Predsjednik Igmana igrača ugrizao za nos

Kako su autori popularnog uskopaljskog bloga slogauskoplje.blog.hr zauzeti poslovima oko pokretanja web stranice HNK Sloga (konačno!), nama su ustupili izvješće s jučerašnje prvenstvene utakmice u kojoj je Sloga pobijedila Igman iz Konjica rezultatom 2:1:


Jučer je HNK «Sloga» pred gotovo 600 gledatelja u derbi susretu 2. kola natjecanja u Drugoj nogometnoj ligi Skupina Jug savladala momčad FK «Igman» iz Konjica rezultatom 2 : 1.
Sloga je, nakon odlične igre u prvom kolu u Drinovcima s istoimenom momčadi, kada je odigrala 0:0, i u drugom susretu prikazala odličnu igru. Rad trenera Tone Vukadina, koji vodi ovu momčad nepuna dva mjeseca, polako ali sigurno donosi rezultate. Sloga je i danas pokazala da je u stanju ravnopravno igrati sa dojučerašnjim prvoligašima čime najavljuje kandidaturu za sam vrh.
Sloga je nastupila u sastavu : Baškarad, Marina (od 63 min. Miličević), Batinić, Matišić, Gvozden, Turić, Hadžić, Purivatra, Grubeša V., Došlić ( od 46 min Fuka), Kulašin ( od 66. min. Hodžić).
Strijelci za Slogu bili su : Došlić u 31 min. i Purivatra u 40 min, dok je gol za goste postigao Kudra u 78 min. iz jedanaesterca.
Sloga je čitavu utakmicu dominirala, stvarala brojne izgledne prigode i samo je sreća spasila goste iz Konjica od većeg poraza. Sjajan ambijent na današnjoj utakmici pokvario je gostujući trener Enes Spahić koji je čitavu utakmicu provocirao danas odlične suce, domaću klupu i navijače a što je posebno čudno i svoje nogometaše.
Da nešto ne štima u redovima gostiju iz Konjica pokazao je i incident koji se zbio pred polazak nogometaša Igmana nakon utakmice. Naime, pred sam ulazak nogometaša u autobus zbio se nesvakidašnji događaj kada je predsjednik (bar dosadašnji) FK «Igmana» Haris Idrizović bukvalno ugrizao za nos jednog nogometaša Igmana. Nakon gužve nekoliko nogometaša Igmana je odbilo ući u autobus prepirući se sa «velikim» trenerom Spahićem.


Post je objavljen 01.09.2008. u 09:30 sati.