Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Postum disconnectum... Nema veze s vezom..

Ja ne bi bio ja kada ne bi radio gluposti... Ne znam koji me je vrag tjerao da pokušam instalirati Office 2007 na laptop (naravno da je s neta, naravno da ima activation key koji je isprva ok ali poslije nije) no taj vrag se trenutno jako dobro zabavlja dok ja tipkam u OpenOffice.org-u. U Zagrebu imam Office 2003 pa ČAK i 2007 koji jako dobro radi (čitaj: radi općenito).

No, uglavnom... Morao sam deinstalirati Office totally i sada nemam u čemu pisati svoje famozne postove. Zato sam morao skinuti OpenOffice koji taj posao obavlja sasvim pristojno ali ja sam zagriženi korisnik Microsofta i ovisan sam o njihovim shiny proizvodima. Ovdje me u startu nervira to što mi č izgleda odvratno timesnewromanovski, a ja želim neki fancy font... Hehehehe, a sada sam si uzeo Lucia Handwriting i ništa ne kontam što piše. Možda to i nije loša ideja, ovako mi barem nitko ne može preko ramena čitati ono što tipkam (pa ni sam ne kontam!!!). Evo, našao sam font koji odgovara mojim prohtjevima ali je prokleto čitljiv i s dvjesto metara... Damn.

Nego... ništa posebno se ne događa, ako vas je to zanimalo, samo sam htio napisati još jedan post prije nego postanem okruglo godinu dana stariji nego danas. Danas još uvijek imam 20 godina i 364 dana :) i ne računam sve silne prijestupne i ine dane. Ne interesira me, neka se ta veljača odluči već jednom...

Eto, dragi moji, Neverwinter napreduje super, Oblivion solidno (komp me zajebava), ostao sam bez Officea i moram se koristiti ovim surogatom još pola mjeseca... Bezveze. Harry Potter je na RTL-u. Gledah ih sve već xilijun puta, više mi nisu fora. Čekam šesti dio za koji su rekli da je odgođen. Tragedija. A ja taman htio držati dah dok ne izađe. Kažu da će trajati dulje nego čitanje popisa kineskog stanovništva. Ajde neka, ako je jebeni "Bit će krvi" mogao trajati preko tri sata i imati dva čina, onda i ovaj masterpiece može trajati sedam sati i imati osamdeset prizora u sto činova s pedeset i tri ipo slike.

Kenjam, znam. To je zato što nemam što pametno napisati. Danas u crkvi nisu fercerale orgulje. Tj. ono što glumi orgulje. Narod je napola pjevao, napola recitirao pjesme, a kada je došao Sanctus, sve je pošlo nizbrdo. Pop više nije znao što bi pa je zavitlao rukama i podigao glas za tri oktave da nadglasa kriještanje baba iz prvih redova. Strava. Te babe su nemoguće. Inače volim doći po ure prije mise u crkvu na rozarij ali su mi smiješne ove domicilne babe koje tako robotskim glasom mole tu jadnu zdravomariju, mislim da je sirotoj Djevici muka. Ja se trudim imati kakvu-takvu silazno-uzlaznu intonaciju ali teško se othrvati plimi jednoličnog glasa koji zvuči kao novi Thomas usisivač na vodeni filter. Bez vode, pa se onda svi dave i hrpite... No dobro, nije bitna tehnika, bitna je namjera, a moja je bila čista. O babljim namjerama neću jer ne želim biti dvolični licemjer :)

I tako... Sinjorina hell-a me opet zove na MSN, valjda cura smatra da život provodim očiju prilijepljenih na monitor laptopa. Pa, ima istine u tome :) iako se trudim... Hehehehe, ovo mi je zakon dio u knjizi (koji su promijenili u filmu) kada Rona i Harryja uhvati Đavolja zamka, a Hermione pobjegne. I onda razmišlja na glas kako Đavolja zamka ne voli svjetlo i da im treba vatra ali kako nemaju drva da zapale veliku vatru. Na to Ron popizdi na nju i drekne: "Kakva drva, jebala te drva!! Jesi li VJEŠTICA ili nisi, koristi svoj wand, idiotkinjo plava wannabe!!!". Dobro, možda ne baš tim riječima :)

Da, idem, idem... Mora se hell-i udovoljiti jer će si inače opet izrezati vene ako je budem ignorirao... Ipak ima samo dvije ruke... U biti, ako se sad dovoljno iskasapi, neće moći niti pisati poruke, hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! No, dobro, pardon, ispričavam se... Nisam ja tako zao. Ipak... Uh, osjetim kako curka oštri helebardu, mislim da je ovo početak jednog divnog kraja!


Post je objavljen 31.08.2008. u 22:05 sati.