Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogforakaoija

Marketing

Savjet policije vlasnicima mobilnih telefona!

Ovdje je savjet policije svim vlasnicima mobilnih telefona. Dolje navedena funkcija vjerojatno postoji kod svih mobilnih telefona i zaista se pitam zbog čega proizvođači mobilnih telefona, ali i trgovci takvu informaciju drže u tajnosti. Kada bi ova informacija bila proslijeđena što većem broju ljudi, vjerojatno bi krađa mobilnih telefona bila znatno manja. Svaki mobilni telefon ima svoj vlastiti serijski broj.
Serijski broj se može pozvati na sljedeći način: *#06# (zvjezdica ispred ljestvice je važna). Nakon toga će se pojaviti serijsku broj mobitela.
Ovaj broj je potrebno zabilježiti i sačuvati jer ako bi mobilni telefon bio ukraden, ovaj serijski broj se može prijaviti operateru ili proizvođaču, a oni mogu tada totalno blokirati telefon, čak i kada lopov stavi novu SIM-karticu. Na taj način, doduše nećete vratiti mobilni telefon, ali makar imate zadovoljstvo da ga ni lopov ne može koristiti. Kada bi svi vlasnici mobilnih telefona postupili po ovom uputstvu, uskoro se ne bi više isplatilo krasti telefone!
Pošaljite zato ovu poruku sto većem broju ljudi.


Post je objavljen 30.08.2008. u 18:58 sati.