Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ronaldinhica10

Marketing

Pobjeda Bologne na San Siru zasjenila Ronaldinhov veličanstven debi

NA OTVORENJU nove sezone talijanske Serije A, Bologna, povratnik među prvoligaše, pobijedila je Milan na San Siru s 2:1 unatoč odličnoj utakmici Brazilca Ronaldinha.

Brazilski nogometaš je u prvoj utakmicu u dresu Milana oduševio navijače i dokazao kako bi mogao biti veliko pojačanje za klub sa San Sira. No, u ogledu protiv Bologne premalo je bio raspoloženi Ronaldinho. Netko je trebao zabiti i pogotke, a napadači Milana Inzaghi i Ševčenko, te svi ostali, nisu bili na visini Brazilca. Talijanski prvenstveni debi brazilskog čarobnjaka ostao je tako u sjeni male Bologne.

Po lijevoj strani je Ronaldinho radio što je poželio. Pleo je igrače Bologne, gurao suigrače u stopostotne šanse, ali na kraju je Milan samo jednom poentirao - Ambrosini u 41. minuti. Asistirao mu je, jasno, Ronaldinho.

Na drugoj strani je vremešni Marco di Vaio postigao prvi pogodak na utakmici, a potom je Valiani pogodio Abbiatijeve rašlje za veliku pobjedu Bologne. U drugom poluvremenu je u igru ušao i Andrij Ševčenko koji je propustio dvije izgledne prilike. Bolja je bila ona u 57. minuti kada je pucao izbliza (na dodavanje Ronaldinha), ali je vratar Antonioli obranio u padu nogom. Milan je, inače, igrao bez Kake, a Pato je također ušao u nastavku.
TAKO MI JE DRAGO ŠTO JE RONALDINHO IGRAO SUPER!VRATIT ĆE SE ON U POTPUNOSTI PA ĆE BARCELONI BIT JAKO ŽAO ŠTO GA JE PRODALA!EVO VAM SVIMA ONIMA KOJI SU GOVORILI DA OD NJEGA VIŠE NEĆE BITI NIŠTAburninmad
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pusa Ronaldinhukiss


Post je objavljen 31.08.2008. u 17:52 sati.