Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lapsuspatri

Marketing

. . . N E Ž E L I M U Š K O L U . . .

nocrynonobangburninmaddeadheadbangmadnutblablazalivenpuknucunamcor NEĆU U ŠKOLU, NE ŽELIM U ŠKOLU!!!! MRZIM IĆ U ŠKOLUUUUUU!!!!!!!
Gotovo je, gotovo je i ono malo odmora koji imamo od škole. Ja ne mogu opisat koliko se meni ne da ić u školu. Ovi praznici su mi se toliko svidili naughtynut da mi se smrači čim malo pomislim na školu. Uopće mi se ne da učit i svaki drugi tjedan se dizat u pola 6 ujutro...a najgore je po zimi... A daaaaaaaaaaaaaaaaaaaajte, ja ne bi u školu!!!! UF!!!

Al idem ja sad pisat o malo vedrijoj temi... Jučer je kod nas bila smotra. Ne da mi se objašnjavat šta je to...blabla Uglavnom, bili su svirači, bilo je puno gostiju... naughtyrolleyesnut hehe, plesala sam...naplesala se...pa kad ja to volim, stekla nova prijateljstva...saznala neke čudne stvari ili čak malo gadljive o nekim osobama...al sve je to dio dobre zabave. Uspjeh je to što ja nisam ništa pila!!!!thumbup Da, da, ljudi...!!! Možda je to teško za povjerovat, ali niiiisam!! smijeh I da vam velim, ništa mi nije falilo. Kad ovo čitam, izgleda mi ko da sam ja svaki dan, vikend pijana,.. a to sam bila svega 2 put u životu...samo što je to nekim ljudima teško dokazat. Zapravo, jučer sam se ispuhala za sve ove buduće dane kad ću samo morat sjedit u kući i učit...jbg. I to se mora, mada je teško shvatljivo...LoL... I et...ovo bi trebalo bit sve što sam mislila napisat. Pitaj Boga kad ću opet pisat post novi jer ne valja mi modem na kompu, a sad će i sestra u Zagreb na faks pa će sa sobom odnijet i laptop...a Petra, ti se snajdi! A nisam tila upisat informatiku za izbornu...a jbg. I što još reći..?! Želim vam svima sretnu novu školsku godinu...i da puno učite...i da ostvarite svoje ciljeve...da svi prođete s 5 thumbuppartyyeszujo....i da date sve najbolje od sebe! Pusa i pozdrav svima koji me znaju i poznaju! lud
....pozdrav onom lipom vedranu klaiću!!!! hehe

Post je objavljen 31.08.2008. u 14:42 sati.