Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecchenoiterein

Marketing

2.Poglavlje

IZNENAĐENJE U SVLAČIONICI

- Dečki,vi idete van igrati nogomet!Cure,vi ostajete unutra vježbati ritmičku gimnastiku! - vikala je razrednica.
- To!Opet ćemo se moć natjecat koja je bolja!Jel tak,Naira? - komentirala je Nindo iako nisam puno obraćala pozornost na nju.Gledala sam kako Arik izlazi s dečkima van.Imao je dobro građene noge (kao u pravog nogometaša ^^ ).Skužio je da ga gledam pa mi je mahnuo.Istog sam se trena okrenula.
- Naira?Jesi ovdje? - upitala me Nindo.Imala sam osjećaj kao da sam se probudila iz nekakvog sna.
- Ah,da..Jesam.Ovaj..sori..Malo sam odlutala mislima.. - počela sam mucati.
Nije joj dugo trebalo da skuži u čemu je stvar,ali nije htjela ništa komentirati.
Otišla sam u svlačionicu s namjerom da se presvučem.
Pošto je bilo previše vruće toga dana onda sam odlučila ne uzeti u jaknu (dio uniforme) tako da sam imala samo košulju,vestu,suknju i cipele.Prvo sam se izula da mi bude udobnije i obukla najlonke zato da lakše mogu vježbati ritmičku.Pa sam odlučila skinuti vestu pa košulju jer mi je bilo užasno vruće.Baš kada sam krenula skidati suknju u svlačionicu je ušao Arik.Dobro da sam imala ručnik u blizini pa sam se pokrila njime.
- Argh!Koji je tebi?!Kako..kako..Kako se samo..USUĐUJEŠ ući ovamo bez kucanja?!?! - počela sam vikati na njega.
- O..op..Oprosti!Nisam htio!Ali..tvoja prijateljica mi je rekla da oćeš razgovarati samnom! - počeo je objašnjavati Arik.
- Ček,ček..Koja prijateljica?
- Pa Nazuka-san.
''Argh!'' mislila sam si.''Ona je to namjerno napravila jer me ne podnosi!''
- Naira-chan..jel sve u redu između vas dvije?
Trznula sam se iz misli.
- Uhm..Da..je..Sve je u redu..
- Aha..Oke..Jesi me trebala onda nešto ili ne?
Imala sam osjećaj kao da nešto želi,ali nisam znala što.
- Ne. - odgovorila sam hladno.
- A..Oke onda..
Okrenula sam se jer sam mislila da će otići.Ali nije.Stajao je tamo još neko vrijeme.A onda..Odjednom..Osjetila sam čvrste ruke koje su se ovile oko mene.Znala sam kome pripadaju.Arik me zagrlio.Prvo se nisam opirala,ali kada se opet pojavio onaj čudan osjećaj odmah sam ga počela odgurivat od sebe.Nekako sam se uspjela izmigoljit iz njegovog zagrljaja.
- Zašto..?!
Nisam stigla niti dovršit pitanje.Već je izašao iz svlačionice.Klonula sam na pod.Još uvijek sam osjećala njegovo tijelo privijeno uz svoje.Brzo sam se presvukla u kostim za ritmičku i otišla u dvoranu.

PLES VRPCI

Danas smo radili ples vrpci.To mi je bilo najomiljenije i u tome sam bila najbolja u cijeloj školi.Pustila je nekakvu muziku uz koju smo sami morali osmislit koreografiju.Ona koja ima najbolju koreografiju dobit će nekakav poklon (ne znamo kakav).Dok sam plesala osjećala sam da me netko gleda.Mislila sam da su to cure jer su me one svaki put gledale dok bih plesala pa se nisam puno obazirala na to.Samo sam nastavila pratiti ritam glazbe koji me vodio.Kada je pjesma završila odjednom sam čula pljesak,zvižduke i dovikivanja.Tada sam shvatila da me nisu samo cure gledale već i dečki jer su ime neke cure otišle javit da ja plešem pa su se došuljali.U ovakvim trenutcima bi se razrednica naljutila što dečki nisu na terenu,ali bila je previše ponosna na mene tako da ju za njih nije niti bilo briga da li su na terenu ili ne.
- Oh,tako sam ponosna na tebe,Naira-san! - počela je razrednica trčeći do mene.Od sreće se i rasplakala.
Cure su počele skakutati oko mene i grliti me.Nindo je bila prva (naravno).Samo su Nazuka-san,Mika-san i Diraya-san stajale po strani i nešto međusobno raspravljale.Na kraju su zamolile razrednicu da li se mogu svi maknuti zato jer bi one željele nešto pokazati.Razrednica im je dopustila.Dok sam išla prema tribinama pogledala sam prema dečkima i vidjela da nema Arika.Sjela sam se pokraj Nindo koja je već pljuvala po curama sto na sat.
- Smiri se malo.Time nećeš ništa dobiti.
- Istina. - odgovorila je. - Ali ja se bolje osjećam onda.
Obje smo se nasmijale.
Dečki su isto došli na tribine i počeli raspravljat s ostalim curama o mojem plesu.Kada su se svi sjeli na tribine Diraya-san je pustila istu stvar na koju sam i ja plesala pa je krenula prema Nazuki-san i Mika-san.Nazuki-san se stala na sredinu,Mika-san njoj s lijeva,a Diraya-san s desna.Počele su plesat ples vrpci,ali zajedno.time želim reći da su imale u potpunosti dogovorenu koreografiju.U jednom trenutku sam shvatila da je Nazuki-san uzela dio iz mojeg plesa.Nisam mogla vjerovati.I drugi su to vidjeli,ali su mislili da je to potpuna slučajnost.Ja nisam vjerovala u to.Bila sam totalno ljuta.Nindo je počela nešto mrmljat sebi u bradu.Prvo se nisam obazirala na to,ali kako nije mogla zašutjet počela sam ju slušat.Shvatila sam da izgovara svakakve ružne stvari pa sam se nasmijala samo i malo ju pogurnula čime je shvatila da sam ju slušala i zašutjela.

Post je objavljen 31.08.2008. u 13:13 sati.