Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nksolingrada

Marketing

Danijel Vušković ponovo na Jadru

Solinjani su nakon prva dva kola prvenstva vodeći sastav 2.HNL sa maksimalnih 6 bodova. Glas Dalmacije prvi donosi vijest koja će navući dodatni osmijeh na lica svih simpatizera „plavih s Jadra“: Danijel Vušković vratio se u plavi Solinov dres!

Ovaj stasiti stoper ili defanzivni vezist (27) posljednjih godinu dana proveo je u ruskom prvoligašu Luč Energija iz Vladivostoka gdje ga je trenirao Zoran Vulić, bivši strateg Hajduka.

Vušković je u Rusiji imao ugovor na tri godine koji je raskinuo nakon nepunih godinu dana i ponovo će igrati na Jadru odakle se i zaputio u hladnu Rusiju kao jedan od najboljih igrača 2.HNL. Osim na Jadru i u Rusiji Vušković je nosio i dres tri hrvatska prvoligaša Hajduka, Zadra i Rijeke. Vušković će u ponedjeljak odraditi prvi trening u Solinu kod Stipe Balajića, a uskoro bi trebala biti riješena i sva papirologija.

Dočekala ga je i vrlo oštra konkurencija u svlačionici, na stoperskim pozicijama su: Žilić, Juričić, Juras, Čerina, Mićić a u veznom redu: Bratić, Vukušić, Marinović, Predojević. Posebno dobro izgleda obrana koja u dva kola sačuvala mrežu netaknutom..

Post je objavljen 31.08.2008. u 00:00 sati.