Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrazjecurke666

Marketing

*..novi post..*

eo tari je bilo malo dosadno.. pa je odlucila da uredi ovaj blog koji je preko ljeta bio zapušten... ccc.. jbg nije se imalo vremena.. hihi mos misliti.... petra i ja se vratile doma... petra je bila na moru i to dva puta.. jeah.. a ja u njemackoj na mjesec dana... o tome mogu reci jedino da nam je objema bilo odlicno.. ona je barila na moru.. a ja sam uspjela mnogo toga obici.. njemacku, nizozemsku i italiju.. jeah postajem svjetski putnik (valjd se to tak kaze)... hihi.. ovo ljeto cemo obje pamtiti... jer bilo je predivno... svasta nam se dogodilo.. najvise dobrog.. (:

blog sam uredila jer sam shvatila koliko on meni zapravo znaci... ipak je proslo vec godinu dana od kako ga imamo... i sjecam se puno stvari koje su mi se dogodile za to vrijeme... uvijek ih mogu nanovo pročitati.. u njega smo obje ulozile puno truda i dobre volje da bi on sad propao... i ovdje skupljao prasinu.. a ne.. od sad vise nece... tara je odlucila da ce se sad brinuti za ono do ceg joj je stalo.. do prijatelja, skole (jbg moram.. zelim postici nesto u zivotu), stvari koje su mi drage... i na kraju do svoje vlastite srece... i LJUBAVI.. jel hrvoje? hihi.. ti to znas najbolje... mwa..

ne zelim pisati neki dugacak post.. zelim samo reci da cete od sad ja se nadam cesce citati postove na ovom blogu.. jer cemo ga sada ponovno početi pisati... :)
zelim jos reci da bez petre i lare a i monike neke stvari ne bih mogla preproditi... cure hvala vam puno... volim vas i bez vas ne mogu.. shvatila sam da ste mi vas tri sve.. volim vas (:
i sad secer na kraju... hrvoje tebi se zelim najvise zahvaliti... tebi zato jer si me ti usrecio i ponovno mi vratio smile na lice.. nadam se da ce tako i ostati... hvala na svemu... volim te... :)

eto to bi bilo to... post je gotov a sad jos pozdravi..
najvece pozdrave i puse saljem:
petri, lari, moniki, hrvoju :), petri brcic (curo hvala na svemu) i gabi...
ostalima svima veliki pozdrav...
i hvala na svim komentarima...
gibam... papa..

by : ..tara.. (:

Post je objavljen 29.08.2008. u 21:17 sati.