Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Kome dati otkaz ?

Danas sam se sjetio simulacije jednog austrijskog magistra iz vremena kad se nije štedilo na svemu i kad su seminari za profesore imali smisla i pokušat ću je prilagoditi današnjem vremenu, sindikalnim djelovanjem sam stekao dosta iskustva wink
Vodite malu firmu s artiklima namjenjenim djeci. Tržišna situacija je naprosto takva da netko mora dobiti otkaz. Kome biste otkazali ?
Osoba A je apsolutno najbolja i najuspješnija djelatnica, puna priznanja. Jedina je od samog početka rada firme tu i bila je najzaslužnija za zlatna vremena.
Osoba B je loša djelatnica s dvoje male djece, no svjesna je svojih prava i ne da se lako maknuti.
Osoba C je stručan, al najveći neradnik, radnički predstavnik, zna sve o ostalima kako u poslovnom tako i u privatnom smislu.
Osoba D je uglavnom beskorisna, često na bolovanjima, s hrpom djece i unuka, tri godine prije mirovine.
Osoba E je najmlađa, ali sposobna, zna strane jezike i otkako se zaposlila dala je novu nadu da firma može opstati. Međutim javno se deklarirala kao lezbijka što je izazvalo skandal i neke kršćanske udruge su uspješno pozvale na bojkot firme.
Kome biste vi dali otkaz ? Budite razumni, pomoć ću vam malo, jedino osoba A po hrvatskim zakonima ne spada u zaštićenu kategorijuheadbang
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 29.08.2008. u 15:12 sati.