Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/celebrity12

Marketing

Madonna slavi svoj 50. rođendan uz 40.000 obožavatelja i svojih najmilijih naravno na turneji!!!!!

ZAGREB - Madonna, koja je prije nekoliko dana proslavila 50. rođendan, započela je svoju “Sticky and Sweet” turneju u Cardiffu u Walesu, gdje je izvedbom oduševila 40.000 obožavatelja, među kojima su bili i oni najvjerniji, suprug Guy Ritchie, kći Lourdes, sin Rocco te posvojeni sin iz Malavije David Banda.
Nezapamćen nastup, na kojemu je nizala hitove s novog albuma “Hard Candy”, ali i podsjetila na sva razdoblja svoje bogate karijere i pjesme koje su obilježile pop-glazbu, bio je popraćen posebno snimljenim spotovima Kanye Westa, Britney Spears i Pharrella Williamsa. Slikama s političkim porukama koje su se vrtjele tokom nastupa na video zidu, Madonna je još jednom pokazala da podržava kandidata Baracka Obamu na američkim predsjedničkim izborima.

Dvosatni koncert, koji je bio podijeljen u četiri dijela Pimp, Old School, Gypsy i Rave, Madonna je započela vožnjom u bijelom američkom oldtimeru po pozornici, a minimalističkim Givenchyjevim kostimima otkrila je kako i u pedesetoj ima utegnuto tijelo zbog kojeg nekoliko sati dnevno provodi u teretani.

“Sticky and Sweet”, svjetska turneja koja se sastoji od 49 koncerata, od kojih je Hrvatskoj najbliži nastup u Budvi (Crna Gora) 25. rujna, a završava nastupom u Sao Paolu 18. prosinca.

Da ni ovaj put kraljica popa ne može proći bez kontroverzi pobrinuli su se brojni ekološki stručnjaci koji su se pobunili zbog silnog zagađenja okoliša koji će ta turneja prouzročiti pa su tako izračunali da će samo avion kojim putuje proizvesti čak 1635 tona štetnog ugljika.

Madonna je posljednju veliku turneju imala 2006. godine kada je, samo od prodaje karata, zaradila čak 195 milijuna dolara, što je, naravno, bila najveća zarada svih turneja velikih glazbenika te godine.




Post je objavljen 29.08.2008. u 10:38 sati.