Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

POVRATAK


Eto, nakon malo poduže stanke vratili se mi u blogosferu. Godišnji odmor je davno prošao i već smo se vratili redovnim i svakodnevnim obavezama ali uzeli smo si malu pauzu i odmor od blogosfere, no sad smo opet tu i idemo dalje.
U proteklih mjesec dana od našeg zadnjeg javljanja nije se nešto bitno izdogađalo.
Ono što Vas zasigurno najviše interesira: kako je mala princeza Anja?
Anja je relativno „dobro“. Epileptični status je trenutno takav da nema nekog značajnog poboljšanja ali nema niti nekog značajnog pogoršanja. Respiratorni status je i dalje isti. Hroptaji su i dalje prisutni, no nema nekog značajnog i većeg pogoršanja.
Kao što smo rekli na početku, godišnji je već jako daleko za nas i kako smo se mi vratili svakodnevnim obavezama tako je i Anja. Prijepodne fizikalana u kući sa tetom Snježanom, popodne privat vježbe sa tetom Ivanom a utorkom vježbe sa tetom Sanjom u Krapinskim Toplicama. Od ponedjeljka kreće još pojačani tempo. Naime počinje vrtić te rad u kući sa defektologom tetom Đurđicom a srijedom igraona u CRZ Sloboština.
Ubrzo će i kontrola (25 rujan) u Lovranu kod ortopeda Mileusnića pa ćemo više znati da li će biti operacija kukova ili će do daljnjeg biti prolongirana. Sve u svemu čeka nas zanimljiva jesen.No o svemu što će se bitno događati moći će te čitati na našem blogu.

Akcija "Podarimo Anji osmjeh na lice" polako ulazi u završnu fazu (ktaj akcije 15 rujan). Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali kao i onima koji će sudjelovati u toj akciji.

To bi za danas ukratko bilo to. Sada ćemo otići malo do Vaših blogova da vidimo što ste Vi radili u ovih proteklih mjesec dana dok nas nije bilo.
Do sljedećeg posta, kada ćemo malo pisati o godišnjem odmoru (gdje smo bili i kako smo se proveli) a koje je popraćeno i sa slikama, veliki pozdrav wave i veliku pusu kiss ostavlja Vam neumorni trio.


Post je objavljen 29.08.2008. u 09:51 sati.