Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 201.

Pozdrav svim rješavaćima problema, a i slučajnim namjernicima. Evo, kao i obično, krajem tjedna, novi problem.
Bijeli igra prvi i treba pokušati opstati. Ako odmah uradi oko igrom na C3, crni će na B3. Vidite li vi tada oči, ili možda neki ko ili seki?
Pozabavite se problemom, a rješenje će biti na blogu u ponedjeljak.
A sada jedna zamolba.

Prije oko godinu dana, približno, možda malo više, posudio sam nekome kopije zbirke problema. Bila je to zbirka po kojoj ovdje objavljujem probleme. Kada posuđujem, u pravilu zaboravim kome. Tako je to i ovaj puta. Neznam pa neznam, ali se dobro sjećam, da jesam. Sjećam se, da sam rekao, da mi je to vrlo važno i da nemam drugih kopija. Da, ali se ne sjećam lika. Bio je muškarac, i to sam zapamtio. Već neko vrijeme propitkujem i neugodnjak mi več. Svi odgovaraju da njima nisam. Jesam li sve potencijalne pitao, neznam, ali ne bi želio ponavljati pitanja istima, pa ,dustajem. Jedino kao zadnje, obraćam se čitateljima bloga, da vide, da bisu kopije kod njih. To je hrpa A4 kopija, kopiranih dvostrano.
Ako se to ne nađe, nastaviti ću šarati problemima s raznih strana, a ti nisu složeni tako, da bi se moglo dobro učiti, kao što su ovi. Unaprijed hvala za povrat kopija. Može ih se i iskopirati. Nije problem.

A sada još i obavijest da je slijedeći velikogorički vikend go-turnir u ‘100-tki’ sa početkom u 10:30. Već znate da je ‘199-tka’ u zgradi u sklopu učilišta u Zagrebačkoj 37.
Vidimo se
bl. Muradenu


Post je objavljen 28.08.2008. u 23:21 sati.