Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wild07boys

Marketing

Proradili boysi

DVADESETAK pripadnika BBB-a napalo je danas poslijepodne u Preradovićevoj ulici u Zagrebu deset grčkih navijača Arisa koji večeras u Koprivnici igra utakmicu Kupa Uefe sa Slaven Belupom. Dvojica Grka su ozlijeđena ali su odbili liječničku pomoć.

Dok je policija stigla na mjesto događaja, napadači su se razbježali a Grci nisu uopće htjeli dati informacije o svojim napadačima te stoga nema uhićenih.

Bad Blue Boysi su Grke napali uzvikujući "Ubij Srbina!" a prilikom napada su se koristili drvenom palicom. Pretpostavlja se da su navijači Dinama mislili da se radi o Srbima jer su Grci na majicama imali natpis na grčkoj abecedi.

Jučer poslijepodne također napadnut Grk

Jučer u poslijepodnevnim satima u centru Zagreba na raskrižju Gajeve i Katančićeve ulice više nepoznatih napadača nasrnulo je na 34-godišnjeg grčkog državljana.

On je u Hrvatsku došao kao navijač grčkog Arisa koji večeras gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa. Nakon napada liječnička pomoć mu je pružena u KB Sestara milosrdnice gdje su mu utvrđene lakše ozljede.

Za vrijeme utakmice sa Šahtarom privedeno 13 navijača

Zagrebačka policija priopćila je i kako je jučer prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno trinaest osoba. Devet ih je privedeno preventivno, dvoje zbog posjedovanja pirotehnike, jedan zbog posjedovanje droge i jedan zbog nepravovremenog javljanja po zaštitnoj mjeri



Post je objavljen 28.08.2008. u 20:06 sati.