Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Dani Udruga Vpž 2008.



U subotu 30. kolovoza u Domu oružanih snaga HV-a u Virovitici, s početkom u 11 sati, održati će se Dani udruga Virovitičko - podravske županije. Dani se održavaju u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko - podravske županije.

I ove godine udruge iz naše županije mogu predstaviti svoj dosadašnji rad.Svaka udruga izlagač osmišljava program promocije kako bi posjetitelji imali što bolju informaciju o radu udruge i kako bi se građani mogli uključiti u programe ili projekte. Ove godine nagrađuju se i najkreativnije predstavljena udruga.
Ove godine Pitomaču predstavljaju samo tri udruge – Astronomska udruga Pitomača, Odred izviđača „Bilogorci“ i Udruga vinogradara, podrumara i voćara „Aršanj“. Iz općine predstavnici su Udruga žena Kladare i Kulturno umjetničko društvo „Podravka“ iz Starogradačkog Marofa sa kratkim umjetničkim programom.




25.kolovoza u Podravskom listu izašao je članak o našim astronomima u kojem je voditelj društva Branko Novosel predstavio Astronomsko društvo Pitomača,zvjezdarnicu "Vila" te govorio o daljnjim planovima društva.

Post je objavljen 28.08.2008. u 20:23 sati.