Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

GILJOTINA ZA NAROD ILI VLADAJUĆE POLITIČARE?

Ovaj puta želim kritizirati aktualne vladajuće političare i njihove pripuzice u društvu, ali, pošto su u toj mjeri bezobrazni, nisu zavrijedili uobičajnu kritiku. Imam potrebu naglasiti da su naši vladajući političari (i političarke) hrpa kukavica i licemjernih korumpiranih kretena! Zavrijedili su da ih izvrijeđam jer su bijedni beskičmenjaci i drski lažljivci.

Laž – to je brand vladajućih političara u Hrvatskoj, i pri tome mislim na političare na nacionalnoj razini, kako u vladi i u Uredu predsjednika Republike, tako i u Saboru i u saborskoj oporbi, a ovi na lokalnoj razini su bezobraznici na n-tu potenciju! Ministri i ministrice vladaju tako da mi se povraća, izjave su im izjave tipičnih nesposobnjakovića, i koliko sam primijetio, osnovna karakteristika im je da nemaju vlastiti stav pa ni premijer i predsjednik države nemaju vlastite stavove nego pričaju po nekoj šabloni - kao navijeni - prave marionete stranih moćnika po svijetu, od Moskve do Washingtona, Bruxellesa, Londona i Berlina. Za takve je najbolje rješenje


Photobucket

Državni službenici i novinari po nekoj šabloni kopiraju političare pa se i oni ponašaju kao kreteni i guzonje (oni koji se drugome uvlače u zadnjicu radi karijere i profita, a činili bi to i bez izgleda na karijeru i profit jer već generacijama birokratski aparat u Hrvatskoj odgaja takve ljude, ljude bez savjesti). Postoje iznimke među novinarima i državnim službenicima, pa i pokojim državnim dužnosnicima ali takvi brzo dobiju od nadređenih nogu u zadnjicu, i takve se onda stavi pod medijsku cenzuru – kao da ne postoje.

Vodstvo Crkve također kao da je palo s Marsa – ne zna se tko se kome više uvlači, biskupi vladajućim političarima ili ovi biskupima. Biskupi se druže s korumpiranim političarima a ovi pak korumpiraju njih. Crkva propagira antikomunizam a druži se s onim koji propagira titoizam, i obratno. I sada vjeruj ti Crkvi? Neće se nać biskup koji će takvome, kad dođe u crkvu na svetu misu i sjedi u prvom redu (da može lizat oltar), za vrijeme propovijedi poručiti: marš van đubre jedno trgovačko pokvareno! Ne, biskup će ga pozvat na poslovni dogovor i dodvoravat će mu se, a ovaj će se pravit esdepeovski katolik. Kojeg li sranja! A hadezeovski katolici? To je posebna vrsta umišljenih licemjera. Misle da su se pretplatili na monopol na hrvatstvo dok istovremeno su spremni svoje hrvatstvo prodat za jednu lipu, samo da prodaju.

Novinari? I oni su zavrijedili da ih izvrijeđam do neprepoznatljivosti. Prave se kao da nešto istražuju, pišu i tumače, a u biti se ulizuju glavnim urednicima a ovi političarima na vlasti i tu se krug zatvara. Kad pogledam, poslušam ili pročitam M. B. ili Hl. ili onog B. iz J. žao mi je što nisam pas da onako s guštom mogu podić nogu i popišat se.

Nikada tako veliki broj bezobraznih idijota na vlasti i u medijima nije upropastio tako jedan mali narod kao hrvatski! No, priznajmo, mi Hrvati volimo se od vlasti dati podmititi, i da nas drže nižim bićima. Onda se osjećamo high! Kukamo doduše, i cmizdrimo, ali čim premijer mrdne malim prstom i kaže nešto slatkorječivo, ili Presjednik ispriča neki glupi vic, odmah smo sretni i sve lopovluke vladajućih smo oprostili, kao da nemamo mozga!?

Kad osvojimo kakvu medalju u sportu odmah smo najsnažnija nacija na svijetu – tako si barem umislimo. Medalje varaju, varljiva je to slika, ali baš nas briga – trenutak srećice pred malim ekranima dok je Janica osvajala zlata baca nas u ekstazu i lažno bezbrižno stanje – kao da smo se nafiksali. Kad nas prođu opojni mirisi buljimo kao tele u šarena vrata – sve do slijedeće runde kruha i igara.

Oko nas kriminal u koji smo potonuli i nećemo se samo ovako iz njega izvući! U našoj zemlji se u biti kriminal i ne kažnjava, ako ćemo iskreno (žrtvenih jaraca ima uvijek) nego se kažnava ideološka i politička nepodobnost. Možeš biti kriminalac koliko te volja ali ako razmišljaš svojom glavom i hoćeš nešto politički reći odmah te srežu i „odjebu“! Još su i osvetoljubivi, ti korumpirani vladarčići nad Hrvatskom od kojih i govna bolje mirišu.

Glavna odlika vladajućih političara je oportunizam – to znači biti bez vlastita stava, poslušan i klimat glavom, i po potrebi se naguzit. Nisu ništa bolji ni gradonačelnici i gradonačelnice koji su toliko „stručni“ (zajedno s ministrima i kompletnom državnom administracijom) kojima bi bolje pristao posao portira na javnom toaletu gdje bi, kad bi bilo pravde, i trebali završit, ali ne na mjestu portira nego u WC-školjici pa da pustimo vodu da govna odu!

Kad su vladajući političari Hrvatske u pitanju, tu gotovo nema iznimke, svi su beskičmenjaci i prodane duše. Glavno da im je žderat i lokat na račun naroda. Ne samo da su zavrijedili zatvorske kazne nego neki od njih i giljotinu jer jedino tada bi im prošao smijeh kojim se malom čovjeku ceru u lice! Oni nemaju obraz, a ako se u toj kasti slučajno neko nađe s obrazom onda ima džon-obraz.

Ovi vladajući političari (o državnicima nema govora jer za to trebaš biti državnik a ne korumpirani papak) su u međuvremenu odgojili takvu drsku državnu i lokalnu administraciju, tipičnu birokraciju, da su i jedni i drugi zavrijedili štrik oko vrata. Bezobrazni i drski su u pravilu raznorazni nekompetentni službenici, liječnici, policajci, suci/sutkinje, i drugi službenici državne uprave i lokalne samouprave koje i nema jer se novac iz državne blagajne dijeli po kriteriju poslušnosti – ako si dobar dobiješ novac za svoju općinu, ako ne, tko te je... Za narod ih nije briga, kao što ih nikada i nije bilo briga. Svojim idijotskim i kretenskim ponašanjem kao i mizernom politikom prema svijetu postali smo bana-država u kojoj svaki stranac može bilo što kupit u Hrvatskoj, i to za jeftinu cijenu, od lanca hotela, izvora pitke vode, šume, obale, neke strateške državne industrijske grane do kompletnih holdinga gradova, udbaša i komunista (novopečenih Hrvatina i katolika), luka, aerodroma, prometnog policajca i, naravno, vladajućeg političara-prostitutke. (Svaka čast kurvama!) Tako i francuski „turisti“ mogu doć na slapove Krke, dobro se napit i ispovraćat, ispljuskat konobaricu po zadnjici i odvest je na toalet i poje..., te još izvrijeđat policiju koja dođe „intervenirat“, i nikome ništa - prekršajna prijava koja vrijedi manje od WC-papira.

Kako kradu političari na vlasti tako se stvorila i mafija koja krade i pere novac jer joj je uzor vlast koja krade. U biti, naši vladajući političari su i nas - narod pokvarili, i još takve svake četiri godine biramo – dakle, definitivno smo bez mozga ili smo ispranih mozgova – uz takve mainstream medije se ne bi postidio ni Joseph Goobbels koliko lažu, i u kojoj mjeri mediji šire nemoral za totalno rastrojstvo društva, pa onda medijski kreteni ne mogu vjerovat kad se nađe jedan pošten dečko koji kao konobar vrati čovjeku novčanik s pet tisuća eura koji je ovaj izgubio odnosno ostavio i zaboravio u kafiću.

Pravosuđe nam je tako korumpirano da se već može ustvrditi kako je postalo ispostava mafijaša i lopova svih vrsta – kao neka birtija u koju dođe žedan čovjek da se dobro napije – tako i lopovi za koje su sudovi mjesta zabave i razonode. Hoćeš silovatelja koji se na sudu dobro provede, ili neki tip koji je po 10. puta prebio svoju ženu pa bude oslobođen optužbe, ili ubojica koji je ponavljač pa dobije dvije, tri godine, ili ako zdipiš jedno par stotina milijuna kuna onda si pravi frajer, uvažen od sudaca i državnih odvjetnika, od općinskih do vrhovnog suda. Predsjednik voli pomilovat kriminalce. Možda u njima vidi sebe pa su mu tako dragi. Naime, predsjednikova služba za pomilovanje radi 100 na sat da se upuca nekom nasilniku ili krupnom džeparošu koji je slučajno završio u zatvoru umjesto babe s placa koja završi iza rešetaka jer ne može platit prekršajnu kaznu. Naravno da ne može kada su joj političari ukrali njenu mirovinu, a njenim unucima budućnost.

Za naše vladajuće političare definitvno treba uvest smrtnu kaznu, i da smrtna kazna jedino za njih vrijedi, dakle, jedino bi vladajući političar mogao biti osuđen na kaznu skidanja glave. To bi meni, građaninu, bila jedina satisfakcija. Čak i kad bi turbo-kriminalci među političarima, s tako zvane „ljevice“ i tako zvane „desnice“, završili sutra iza brave meni to ne bi bila neka satisfakcija. No, štrik oko vrata bi im dobro stajao umjesto debelih zlatnih lančića, a lisice bi mnogima odlično stajale umjesto satova. No, naš narod je takav da će radije i dalje trpit oportunističke idijote nego iste pozvat na odgovornost pa se dogodila obratna situacija – idijoti skidaju glavu narodu! I kad narod opet bude dekapitiran opet će nam vladati Mlečani, Švabe, Turci, Srbi, i drugi raznorazni imperijalistički idijoti, a spomenut hrvatsku državu i pravdu postati će, ako već i nije, kazneno djelo!

Nisam pesimist, samo gledam realno što se oko mene događa. Kad u jednom društvu više nema poštenja, onda nema ni optimizma jer ako nisi spreman/spremna nešto učiniti za dobrobit vlastite budućnosti onda stanje može postat samo još gore, i vjerujte, od goreg uvijek postoji i gora situacija, i kad pomislite da smo u govnima, da je sve skupo i poskupjelo, tek onda će poskupjet da ti pamet stane, ali naš premijer će samo reći dvije čarobne riječi - „Idemo dalje“ i svi idemo kao mulci dalje – preko ruba vlastite propasti. I onda će jednog dana u nekoj bajci početi priča: Bili jednom Hrvati, bla, bla, bla... i ako nisu umrli – postali su robovi i kmetovi, naravno, korumpirani L

Pogledajmo preko velike bare – u Americi, gdje ima rasizma, sirotinje i svakakvih pojava Sodome i Gomore ima i demokracije, slobode medija i neovisnoga pravosuđa, i prilike da svatko može uspjet na osnovi vlastita truda i rada, pameti i hrabrosti, za razliku od našeg društva kojemu ne manjka rasističkog odnosa prema hrvatskim patriotima, i prema obrazovanim ljudima i svima onima koji samostalno razmišljalju.

Po prvi puta u povijesti USA je Amerikanac afroameričkog podrijetla, crnac, postao predsjednički kandidat jedne stranke, Demokratske stranke SAD. Nakon katolika John F. Kennedya, i njegovih proturasnih zakona, evo Baracka Obame.

Kod nas pak još nismo imali šefa države koji nije bio komunist, čak ni antikomunističkog zagrebačkog gradonačelnika nismo imali ali smo zato imali 45 godina socijalističkog „raja“. Hrvati još uvijek čekaju na prvog hrvatskog predsjednika.

U Americi čovjek može slobodno izraziti svoje mišljenje dok u Hrvatskoj čovjek odgovara za svaku riječ ukoliko nije politički podoban. U Americi birači biraju na demokratskim višestranačkim izborima konkretne kandidate s imenom i prezimenom, i nekrivotvorenom biografijom, a američki političari i dužnosnici odgovaraju ostavkom za svaku neiskrenost, nepoštivanje predizbornih obećanja ili kakvu malverzaciju. Ne daj Bože da bi tamo tko utajio porez! Ostavke daju njujorški šef policije isto kao i predsjednik Sjedinjenih Američkih Država ili ministri i gradonačelnici jer postoji politička odgovornost.

Kod nas postoji odgovornost samo malog čovjeka dok velike ribe, koje bi se trebale čistit od glave, izmiču svakoj odgovornosti i kontroli. Ako se u Hrvatskoj nađe neki hrabri državni odvjetnik koji nagazi mafiju i korumpirane političare biva odmah udaljen s dužnosti, kao na pr. splitski Općinski državni odvjetnik: kriv je bio što je podigao optužnice zbog malverzacija oko Slobodne Dalmacije za koju je bio optužio pet saborskih zastupnika! Kriv je i što je čeličnom metlom počistio dilere droga sa splitskih ulica! Kriv je što je od FBI i američkog pravosuđa dobio odlične ocjene na dodatnoj edukaciji, i pohvale za poštenje. Kod nas Državna revizija otkrije strahoviti kriminal u Fondu za privatizaciju, i nikome ništa, dok u Americi nakon negativnog izvješća Državne revizije pred američkim Kongresom slijede ostavke i optužnice protiv kriminalaca od Atlantika do Pacifika.

Ako se kod nas nađe kakav hrabar novinar koji skida krinku s mafije i njenu povezanost s vlastima, odmah dobije od redakcije otkaz ili biva stavljen na led. Sjećamo se kada je Glavni državni odvjetnik upozorio saborske zastupnike o sprezi vlasti s kriminalnim milijeom, s mafijom. Nakon toga morao je dati ostavku. Jedan ministar unutarnjih poslova je prije nekoliko godina čak ustvrdio da u nas mafija ne postoji dok su istovremeno i civili ginuli na zagrebačkom asfaltu u obračunu mafijaških gangova.

Ima mafijaša i u Americi ali tamo završe u zatvoru jer postoji pravilo da se ne smije krasti i varati. Kod nas mafijaš može financirat predsjedničku kampanju, može reketarit i bavit se otmicama i zastrašivanjem, može bit vlasnik vodećih medija, i završi u zatvoru ali tako da vikendom ide u shopping. U Americi može shoppingirat samo u ćeliji veličine dva s dva ili čekat u istoj takvoj ćeliji na električni stolac.

Kod nas su odmah nakon „demokratskih promjena“ 1990. vladajući novi-stari političari ukinuli smrtnu kaznu, prije svega radi sebe, ali su zato bez problema izdavali zapovijedi o politički motiviranim ubojstvima oporbenih demokratskih političara i svakog onog tko nije bio na istoj valnoj duljini s onima koji kradu, varaju i ubijaju – upropaštavajući vlastitu zemlju i narod!

Ukoliko ikada dobijemo demokratsku vladu i saborske zastupnike koji neće biti gori od četnika, kako ih je Siniša Glavašević ispravno ocijenio, prva mjera mora biti masovna istraga nad svim dosadašnjim vladajućim političarima i njihovim pripuzicama, i hitna izgradnja novih zatvora i kazneni progon kriminalaca dok Sabor mora poništit sve protuhrvatske akte i akt kriminalne privatizacije! Tajkuni moraju biti razvlašteni, a opljačkana imovina vraćena narodu! Samo po tome se može prepoznati demokratsku vladu i Sabor. Više nije dovoljna lustracija bivših komunista i udbaša – sada je potrebna totalna lustracija svih kriminalaca. Riba se čisti od glave pa se i treba sa čišćenjem krenut od vrha prema dolje! U suprotnom će bajka zaista počet rečenicom: Bili jednom Hrvati...


CBK


Post je objavljen 28.08.2008. u 17:04 sati.