Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/limun10

Marketing

Vratili se Pakleni-Gobac: Manje cigareta i kafića, više treninga

Image Hosted by ImageShack.us


Červar s novinarima

Image Hosted by ImageShack.us


Ivano Balić ulazi u auto Antuna Vrdoljaka

Image Hosted by ImageShack.us


Vori s obitelji

Image Hosted by ImageShack.us


Blaženko Lacković u razgovoru s novinarima



Manje cigareta, a više treninga, kvalitetna prehrana i liječenje. Manje kafića, a više Maksimira i Jaruna - poručuje dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac
Ni trunke razočarenja, tuge... Ili čega već kada izgubite jednu veliku, najveću, olimpijsku broncu. Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije u srijedu je u Zračnoj luci Pleso novinarima prišao mirno, kao da je iza njega neki poraz u Prvenstvu Hrvatske (a znamo kakvo je ono). Čak su i novinari došli pokunjeniji na aerodrom. Ali, kako i ne bi kad vas netko mjesecima puni s medalja, medalja, medalja, o onda...
- Ne možemo nikako razgovarati u kontekstu velikog razočarenja, imali smo pet operacija - započeo je Lino.
Možda nas ne služi pamćenje, ili možda ipak da, jer, ne sjećamo se da je netko operacije spominjao prije polufinala kada smo samouvjereno “išli po finale”, pa onda jednako samouvjereno “po broncu”. Ali, dobro, možda nas pamćenje ipak ne služi...
- Žao mi je jedino što u posljednje dvije utakmice nismo igrali kao protiv Danske, što smo protiv Španjolske izgubili bez ispaljenog metka, ali nema razloga za pognute glave. Za četiri mjeseca je najbitniji turnir, “naše” Prvenstvo.
Zoran Gobac je rekao - Lino Červar na klupi ostaje do 2010. i Peking je trenutačno u fazi zaboravljanja. I onoj slavnoj “idemo dalje”.
- Treba se dobro pripremiti za SP, pokazati da vrijedimo puno više od četvrtog mjesta, ali prvo svi trebaju ozdraviti - završio je Lino.
I to je bilo sve od izbornika. Ništa o onome kako je u najbitnijim trenucima puklo najjače hrvatsko oružje - obrana, tko je kriv i još stotine zašto. Možda odgovor dođe za četiri mjeseca. Ali, onaj pozitivan.






Gobec: Manje cigareta, a više treninga, kvalitetna prehrana i liječenje
Rukometaši su Peking napustili razočarani, struka također, a Zoran Gobac, dopredsjednik HRS-a i glavni menadžer zagrebaša, nije izrazio nezadovoljstvo. Premda funkcijom nije najistureniji član rukometne reprezentacije, dugi niz godina Gobac figurira kao najvažniji segment vodstva tog sporta.
- Uopće nisam razočaran, samo sam realan. Predvidio sam redoslijed događanja. Vidio sam kakav je tijek priprema i koliko imamo ozlijeđenih igrača, shvatio sam da je naša realnost ulazak u polufinale. Da smo bili zdravi i spremni, nikad lakše ne bismo osvojili zlatnu medalju. Iza nas su ostali na OI europski prvaci Danci, svjetski prvaci Nijemci i europski doprvaci Poljaci, rekao je Gobac za Jutarnji list, ali i dodao još jednu stvar:
- Zadovoljan bih bio s prvacima svijeta, i to ćemo biti. Da bismo to bili, ‘krvava koljena’ moraju biti od 1. rujna do 1. veljače sljedeće godine. Manje cigareta, a više treninga, kvalitetna prehrana i liječenje. Manje kafića, a više Maksimira i Jaruna. To je naš program sljedećih pet mjeseci. U klubu će biti spartanski rad. To im obećavam. Tko ne bude izdržao, slobodan je. Kako god se zvao.
Lino Červar će voditi reprezentaciju do...
- Nitko nema rezulate kao on i vodit će reprezentaciju na EP u Austriji 2010. godine

Kliknite odida biste vidili video,kada naši rukometaši razgovaraju s novinarima




Post je objavljen 28.08.2008. u 13:20 sati.