Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Sjecate li se Tajci!?

Ne znam zasto, ali i ja sam se bas neki dan intenzivno sjetila te drage i zanimljive osobe, ciji zivotni put je slican mojemu - od zaraznog pjesmuljka "Hajde da ludujemo!" (za kojim sam doista ludovala u to vrijeme!) do koncerata duhovne glazbe po Americi, i krasnog obiteljskog zivota sa vec 3 sincica! I moj odlazak s tako reci vrhunca karijere, nakon 10 godina u Privrednoj Banci Zagreb (koja je nedavno na moju zamolbu, preko Zdenca uplatila i ne bas malu donaciju za Zajednicu s. Lenke!), do neasfaltiranog seoceta u Oyacotu, na 2500 m nadmorske visine u Andama!

Image Hosted by ImageShack.us

I jedna i druga smo nasle ono pravo, skriveno blago, izvor zive vode, i pravo zadovoljstvo, odricuci se svega sto smo imale, kao onaj iz Evandjelja, koji je prodao sve, kako bi "kupio tu njivu!"

Image Hosted by ImageShack.us

Ali to nije jedina veza medju nama! Obje smo zavrsile jezicni obrazovni centar, tzv. JOC u Krizanicevoj, i bile ista generacija - ja u "a", a ona u "h" razredu!

Potaknuta tim nekim neobicnim nadahnucem, od neki dan, na internetu sam potrazila i naravno nasla : ) njene sluzbene stranice, i osjetila vrlo ugodno i duhovno raspolozenje, citajuci njen dnevnik, kojeg tamo objavljuje, osjecajuci se kao da citam pisma drage prijateljice!

Pogledajte i sami i obogatite se i ovim skrivenim blagom!

Tajci - sluzbena web stranica

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 28.08.2008. u 01:54 sati.