Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojblogbrlog1984

Marketing

Pogledala sam crtić KUNG FU PANDA


Image and video hosting by TinyPic

Kakav crtić može biti kada mu je izdavač, oliti distributer, DreamWorks Animation, a još kakav kad mu glasove posuđuje svjetska glumačka ekipa poput Jack Blacka, Dustin Hoffmana, Angeline Jolie, Jackie Chana i Lucy Liu.
Naime, imena režisera, iako nepoznata, Mark Osborne i John Stevenson, možda će vam zvučati poznatje po nekim starijim legednarnim crtićima poput Madagascara, Sinbada, ili kratkometražnog crtića Spužve Boba Skockanog.

Ukratko, u crtiću ćete upoznati pandu Po. (kojemu je glas Jack Black) On je jedna velika i pomalo nespretna panda koja radi u očevoj prodavaonici tjestenine, ali je uz to i najveći obožavatelj kung fua u cijeloj Dolini mira. Više od svega bi želio savladati ovu drevnu borilačku vještinu i sanja o tome da će jednoga dana postati pravi kung fu majstor. Njegovi idoli su članovi legendarne Žestoke petorke – Tigrica, Ždral, Bogomoljka, Guja i Majmun. Oni su gradski heroji koji štite i paze na svoje sugrađane, a jedino što Po može je maštati o tome kako se bori s njima bok uz bok, sve dok sudbina ne umiješa svoje prste u cijelu priču.
Uskoro se pročuje vijest kako je hram borilačkih vještina u potrazi za mitskim ratnikom koji je, prema legendi, najjači od sviju i koji će predvoditi Žestoku petorku u njihovoj borbi protiv zla. Hram organizira veliko natjecanje, a svi se građani, uključujući i našeg Poa, zapute na ceremoniju kako bi saznali tko će pobijediti. Po se zabunom prijavi na natjecanje te spletom okolnosti biva proglašen legendarni ratnikom. On sada mora ispuniti drevno proročanstvo, a stvari se dodatno zakompliciraju kada se pročuje da je zli Snježni leopard pobjegao iz zatočeništva te se sada želi osvetiti Poovim sugrađanima. Žestoka petorka, predvođena guruom Shifuom, mora pripremiti Poa na susret s opasnim Snježnim leopardom, jer na kocki nije samo njegov život, već i sudbina cijelog grada.

Obavezno pogledajte!! thumbup

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 27.08.2008. u 21:19 sati.