Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonca

Marketing

Ljepsi poraz

Nakon proslog kola,i potpunog razbijanja,ovaj poraz je majka.Super!Ma olaksanje za dusu!Zadubravlje ima jaku ekipu,ako ne i najjacu u ovoj ligi,a mi smo se dostojno suprostavili.Imali su oni dosta muka da odnesu tri boda iz Novog Grada.Ali odnjeli su.I to je ono o cemu bi se isto moglo raspravljat.Necu ic predaleko,al ko je gledo utakmicu mogo bi se slozit da je se moglo izvuc i nerijeseno.Mozda i .......,ajd necu pretjerivat!Al sve u svemu dobra igra Omladinca.Ekipa nije bila kompletna,ali znatno pojacana u odnosu na proslu nedjelju.Omladinac-Dubrava 1:2.
U Slavonskom Samcu,tj. na Gaju u Krusevici,je gostovo Omladinac iz Topolja.Ostavio tamo tri vrijedna boda za Granicar,i jos uvijek ceka na prvu pobijedu.Granicar-Omladinac 3:2.
Sloga iz Jaruga je pokazala kako se igra sa Bickim Selom.Ima i za njih ljeka.U svakom slucaju Jaruzani imaju recept.Jebena utakmica!Sloga-Mladost 3:2.
U Selnoj je bio Dilj,i pokazo da ce se sa nekim ekipama u ovoj ligi bez problema nositi.Zasluzena pobjeda.Selna-Dilj 1:3.
Svilajcani su gostovali u Beravcima,kod Rakete.Ekipa koja je proslu sezonu bila definitivno kandidat za ispadanje,sada ne izgleda uopce lose.Mogli su izvuci i bod u ovom gostovanju.Ali ipak ... Raketa-Sava 2:1.
U Donjoj Bebrini,Slaven iz Trnjana nije uspio nista napravit,cak ni bod.Bebrinci su minimalnom pobjedom zadrzali sva tri boda kodkuce.Mladost-Slaven 1:0.
Druga Mladost,ona iz Cajkovaca,je bila zrtva Garduna.Garcin ove godine,ima jebene planove,cini mi se...Al nezna se jos nista,tek je drugo kolo.Mladost-Gardun 2:3.
Kupina opet nerijeseno.Bod po bod.Ovaj put je bodove podijelila sa Zvonimirom,iz Donje Vrbe.Golova?Nista.Nula!Dakle,u Kupini,Posavac-Zvonimir 0:0.
Utakmice su odigrane 24.08.2008.

Tablica,nakon drugog kola ovako izgleda:

1.DUBRAVA Zadubravlje 6
2.GARDUN Garcin 6
3.SLOGA Jaruge 6
4.ZVONIMIR Donja Vrba 4
5.MLADOST Bicko Selo 3
6.DILJ Klokocevik 3
7.SLAVEN Trnjani 3
8.MLADOST Donja Bebrina 3
9.RAKETA Beravci 3
10.GRANICAR Slavonski Samac 3
11.POSAVAC Kupina 2
12.OMLADINAC Staro Topolje 1
13.MLADOST Cajkovci 1
14.SELNA 1
15.SAVA Svilaj 0
16.OMLADINAC Novi Grad 0

Post je objavljen 27.08.2008. u 20:04 sati.