Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iwana000

Marketing

Još ne mogu vjerovati Chris odlazi

Chris napušta bend???????????!!!!!!Njemački bravo...

Ja ne mogu da povjerujem u ovo!!! Jednostavno je previse!!! Zar ponovo isto??? Ali zašto Chris??? Šta će biti za US5?? Ostaje nam samo da sačekamo sljedeće informacije...=((((((
Text je na njemačkom,a ja sam ga jedva prevela toliko me Chrisov odlazak pogodio da sam skoro pustila suzu i za Chrisa i Mikelacrytuzan

Evo prevoda:

On je živio u snu pop zvezde. Slava, pažnje, novac. Chris Watrin, popularan pevač Boygrupe "US 5". U milijunima soba devojke iz Njemačke i u Aziji je njegov poster. Chris, lijep, pametan dečko sa izrazito plavim očima.

Momak sa slike je u stvari drugi:
"Ja sam fizički i psihički na kraju. Mjesecima, ne osjećam radost. "

Chris govori nježno, oči umorne, svoje tijelo suh, u vrat osip. I opet se bore teen-roj (9 "Top Ten" Singles u tri godine) protiv suza: "Ja ne dolazim iz kreveta, osećam se slabo, prazno."

Njegov san se promjenio pre godinu dana: Zbog stresanog života: nastupi, fanovi, mediji. Nema više bliskih prijatelja, djevojku, nema ljubavi.

Chris: "U nekom trenutku, ja sam samo igrao ulogu. Nisam imao socijalnih kontakata. Nije bilo nikog, kome sam mogao da se obratim. "

Chris je otišao na psihijatriski tretman: "Bilo je teško. Ali sam shvatio da ja više ne mogu. "

Doktor ga je posavetovao u neposredno povlačenje: "Žao mi je za fanove, za momke iz benda. Ali moje zdravlje. Ako ne prestanem, onda idem. "

Njegov zadnji nastup sa US5, bilo je vikend u Hamburg-u.

Njemački bravo:



Image Hosted by ImageShack.us






Post je objavljen 27.08.2008. u 19:12 sati.