Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

POZNATI LJETO UGLAVNOM PROVODE RADNO - Danijel

Podgorica - Ovo ljeto za mnoge je bilo radno, a posebno kada je riječ o glumcima i pjevačima. No, pojedini su iskoristili priliku i da uživaju u čarima Crnogorskog primorja.
Ovogodišnja pobjednica „Sunčanih skala” Aleksandra Bučevac kaže da voli da ljeto provede u Čanju, gdje ima kuću.
- Volim da obiđem i ostale primorske gradove. Previše sam bila zauzeta tako da nijesam imala vremena da idem za inostranstvo, ali ću ubrzo posjetiti Ohrid. To je zaista prelijepo mjesto, koji me svaki put oduševi. Tamo sam snimala jedan spot, narod je super, a priroda je lijepa- kaže Bučevac, koja dodaje da Čanj u početku nije voljela, ali da su sada plaže uredili i da je mnogo ljepše nego prije nekoliko godina.
- Često iskoristim priliku da krstarim plažama ili da brodićem pođem na pučinu, a sada kada imam automobil ništa nije daleko - smatra ona.
Glumica Ivona Čović ljeto je provela radno, ali pronašla je vremena i da se malo odmori.
- Ako kažem da ljeto provodim na Crnogorskom primorju prva asocijacija je da se odmaram, ali je sasvim suprotno. Zbog obaveza oko igranja predstava u okviru Tivatskog kulturnog ljeta, te na festivalima u Kotoru i Budvi, kao i zbog rada na novoj igranoj formi za TV Crne Gore, ovo ljeto se pretvorilo u veoma radno. Naravno da mi nije žao, ali bi ipak bilo lijepo da sam imala malo više slobodnog vremena. Ovo koje imam iskoristim za uobičajeni boravak na plaži i po koji večernji izlazak. Najviše volim da posjetim mirne plaže, a ima ih nekoliko po našem primorju - kaže Čović.
Njena koleginica Ivana Mrvaljević, kaže da se odmara na ekskluzivnom plažnom klubu u mjestu Oblatno, koje je na 10 kilometara od Kotora prema Radovićima i Plavim Horizontima.
- To je mjesto koje pruža luksuzni plažni odmor, može mu se prići kopnom, ali i jahtama i manjim brodovima. Osim u čistom moru, suncu, predivnom ambijentu, osvježavajućim pićima posjetioci mogu pronaći uživanje i u nargilama. Inače poluostrvo Lušticu smatram najljepšim u Boki, a plažni bar na Oblatnu je savršen primjer kako bi trebalo da izgledaju sve plaže u okruženju. Dolazila sam ovdje i ranije , uživala u ovoj savršenoj uvali sa bistrim morem, ali ovog ljeta sam toliko prijatno iznenađena savršenim spojem onoga što je nadogradila ruka nekog gurua koji je ovo osmislio, i same prirode - kaže Mravaljević.
- Nebojša koji se svakog jutra ljubazno odaziva na moje pozive i ostavi za mene baldahin ili ležaljku na plaži, a oko 18 časova pravi tako dobre koktele da je teško otići sa plaže prije sumraka. Oko šanka, koji sliči onima u San Tropeu, uz latino ritmove, koje po baru Almara u orbitu lansira Srećko - osmjeh na osmjeh, i korak na korak, i koktel na koktel svakog dana. Franćesko je u restoranu zadužen za morske specijalitete, a njegove đakonije svakog dana su svježe i drugačije. I fascinantno, na ovoj plaži nema gužve, iako je svakodnevno posjećuje ozbiljan broj ljudi- objašnjava Mrvaljević.
Mladom pjevaču Danijelu Alibabiću je žao što ovog ljeta nije imao priliku da više vremena posveti našem primorju, za koje kaže da je najljepše na svijetu.
- Pošto sam bio bolestan, nijesam mogao da putujem, ali ću za Novu godinu posjetiti neku zemlju gdje je u to vrijeme sunčano. Najvjerovatnije će to biti Egipat - priča Alibabić.


Post je objavljen 27.08.2008. u 15:25 sati.