Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/letmebeyourlight

Marketing

Istina

Ovo ne mogu prešutjeti. Link za stranicu je tu Pročitajte na koliko je riječi spalo sve šta se desilo prošlog tjedna, a desilo se je jako puno toga. Proširite ovaj post svima koji su pročitali onaj članak i koji ne znaju punu istinu. Gospodin Šantoši je zajebo stvar naveliko i stvarno ne znam šta o njemu mogu reći, lijepih riječi za njega nemam. Ovo dolje je moj komentar sa vecernji.hr. tam su me banirali odma prvi post kad sam se registriro (preafektna reakcija na članak), al ovo su ostavili, izgleda d aim ne smeta toliko.



Istina o događajima u Slatini protekloga tjedna



Zbilja vam čestitam na vašem iznimnom trudu i na tome što ste bili spremni tako rano ujutro se ustati kako bi bacili sramotu na naš grad. Sve to smeće na betonskom igralištu do podneva (12 sati) bilo očišćeno. Koncert nije trajao do tri sata nego do dva. Što se tiče ovih jointa, gospodine Šantoši, svaka vam čast! Zaboravili ste, cjenjeni gospodine Šantoši navratiti do Haustora tijekom prva tri dana proteklog tjedna. Tamo je udruga mladih Krik organizirala izložbe i prikazivanja filmova glazbene tematike. Prikazivali su se od 20 sati, (to vam je inače ono vrijeme kad Dnevnik završi). U srijedu je također organiziran i odbojkaški turnir na kojem su mlade ekipe grada odmjeravale snage (naravno gospodine Šantoši, svi su bili napušeni i u prljavštini se je igralo). Dobro, to nije organizirala udruga Krik, ali također se je zbilo u ovom poganom tjednu. U petak i subotu su bili koncerti. Okupljeni su bendovi sa svih strana županije, a i šire. Nastupili su odlični mladi bendovi iz Slatine, Đurđenovca, Osijeka i Donjeg Miholjca. Glavne zvijezde su bili Gužva u 16-ercu. Dva dana izvanredne svirke na kojima nije zabilježen niti jedan incident. Za sve to organizirati i ostvariti trebalo se je jako potruditi i puno rada i novca uložiti u to. Gospodine dopisniče za Večernji list, gadnu ste ljagu bacili na ovaj grad i podigli gnjev slatinske mladeži. Loše ste odradili svoj posao, neprofesionalno i neobjektivno ste podnijeli izvještaj uredništvu Večernjeg lista. Dali ste im samo površne, nepotpune i netočne informacije. Žao mi je što takva osoba poput vas drži reputaciju našeg grada u rukama. Molim vas da ovakve članke više ne šaljete jer bolje da se ni ne zna za nas nego da se šire ovakve vijesti.


Stojim iza svojih riječi i podržavam udrugu Krik. Gospon Šantoši neka razmisli o svom novinarskom pozivu, a gospoda iz uredništva i uprave Večernjaka neka razmisle o tome dali imaju adekvatnog novinara.

Ispravak netočnog navoda, NISU GA OSTAVILI!!Ni ovaj moj ni još ostale komentare. Povodom ovih događaja i zataškavanja istine pozivam svu ovu manjinu koja čita moj blog neka bojkotira večernji list. Napadaju nas a ne daju nam da se branimo.<

Post je objavljen 26.08.2008. u 00:30 sati.