Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

PARTIZANSKI "ANTIFAŠIZAM" U STILU AL KAIDE!

Photobucket

Pustinjska oluja i zapaljeni naftni izvori u Kuvajtu, 1991. godine?

Photobucket

U bombaškom napadu Al Kaide zapaljeni rezervoari nafte u Iraku?

Photobucket

Teroristički napad Al Kaide u Madridu, 9. ožujka 2003. godine?


Tko je pomislio da su terorističke napade, prikazani na gornjim fotografijama, izveli bivši irački diktator Sadam Husein, čiji je uzor bio Staljin, ili teroristi Al Kaide - na pogrešnom je putu!

Na prve dvije odnosno tri fotografije vide se zapaljeni naftni izvori, ali ne u Kuvajtu nego u Hrvatskoj, 6. rujna 1942. godine. Počinitelji ovog terorističkog akta su slavonski (hrvatski) partizani koji su izveli diverziju - zauzeli i zapalili izvore nafte kod Gojila u Moslavini gdje su, u suradnji sa banijskim (srpskim) partizanima uništili i rezervoare nafte.

Fotografija s uništenom kompozicijom putničkog vlaka napravljena je neposredno nakon partizanske diverzije kod željezničke stanice u Novoselcu, 15. kolovoza 1942. godine, a borci Al Kaide, pardon, partizanskog Prvog moslavačkog odreda minirali su željezničku prugu kod Repušnice blizu Ivanić-Grada, 28. kolovoza 1942. godine.

Toliko o lažima predsjednika Mesića i predsjednika saborskog odbora za ustav, Vladimira Šeksa, koji tvrde da je komunistička partija donijela hrvatskom narodu 1945. slobodu. Već saborsko izvješće od 12. listopada 1999. godine (klasa: 023-03/99-03/20, urbroj: 62-99-436), potpisano od predsjednika, akademika Vlatka Pavletića, navodi da je Josip Broz - Tito zapovijedio 1945., čiji je uzor bio Staljin, stajao na čelu genocida nad hrvatskim narodom. Josip Broz - Tito bio je tada generalni sekretar politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije Jugoslavije kojega je na taj položaj instalirala 1939. teroristička organizacija Kominterna.
K tome, fotografije poput gornjih svjedoče o partizanskom terorizmu i uništavanju infrastrukture, te napadima na civilne ciljeve u Hrvatskoj u Drugom svjetskom ratu, i to sve pod crvenim stijegom boljševizma i simbolima totalitarnog komunizma - crvenom zvijezdom petokrakom i srpom i čekićem:

Photobucket

"Drugarice i drugovi", poput ilustriranih na gornjoj fotografiji (konkretno se radi o hrvatskim partizanima iz Dalmacije na Dinari, zimi 1942. godine), počinili su u Drugom svjetskom ratu bezbroj i cijeli niz terorističkih napada na civile u Hrvatskoj, pod izgovorom borbe protiv fašizma, i geslom "Smrt fašizmu - Sloboda narodu" pod kojim su počinili cijeli niz ratnih zločina!

Je li terorističke napade u Madridu iz 2003. godine Španjolci obilježvaju kao tragediju i zločin ili kao "Dan antifašizma"? Hrvati, zahvaljujući bivšim komunistima i nekadašnjim partizanima, obilježavaju dan početka terorističkih napada od 22. lipnja 1941. kao "Dan antifašizma"! Na slijedećoj fotografiji je ilustrirano na koji se točno tip antifašizma odnosi partizanska borba za vlast u Drugom svjetskom ratu:

Photobucket

Na gornjoj fotografiji vidi se oroginalni letak Komunističke partije Hrvatske u vrijeme pristupanja Jugoslavije naci-fašističkim Silama Osovine ili Trojnom paktu Berlin - Tokio - Rim od 25. ožujka 1941. godine. Jugoslavenski komunisti zahtijevaju oslonac na totalitarni SSSR koji se u tom trenutku nalazio u savezništvu s Hitlerovom Njemačkom! (Pakt Molotov - Ribbentrop od 23. kolovoza 1939. godine) K tome komunisti lažu da su "protiv rata" jer već 22. lipnja 1941. godine, niti dva mjeseca nakon zahtjeva za osloncem na Staljinov Sovjetski Savez i protiv rata su komunisti objavili rat Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, i Hrvate proglasili "domaćim izdajnicima" i "kvilinzima" iako nisu izdali Hrvatsku nego Jugoslaviju, a to je visoki domoljubni čin izdati "tamnicu naroda"!

Gornje fotografije potječu iz jugoslavenskog partizanskog komunističkog izvora: knjiga/fotomonografija pod naslovom "HRVATSKA u NOB" (Zagreb, 1986., nakladnici "Muzej revolucije naroda Hrvatske", i "Republički Savez udruženja boraca Narodnooslobodilačkog rata" (SUBNOR). U knjizi su izložene brojne fotografije uništavanja čitavih kompozicija teretnih i putničkih vlakova, uništenih željezničkih i policijskih stanica, spaljenih seoskih kuća i gospodarstava hrvatskog težaka, uništene vodovodne mreže i otrovanih bunara, srušenih strujnih vodova, miniranih pruga i srušenih mostova diljem današnjeg područja Republike Hrvatske. Postavlja se pitanje - zašto je Savezna Republika Njemačka platila Titovoj Jugoslaviji ratnu odštetu u visini od nekoliko milijardi današnjih eura kada nisu Nijemci uništavali zemlju nego jugoslavenski partizani?

Sve to, dakle, oružani ustanak i terorističke napade u Hrvatskoj po nalogu Centralnog komiteta KPH i partizanskog Glavnog štaba u sastavu Rade Končar - Andrija Hebrang "Mirotočivi" - Vladimir Popović "Španac" organizirali su slijedeći "drugovi" i delegati CK KPH:

drug Marko Orešković "Krntija", boljševik Josip Kraš, dr. Pavle Gregorić, Karlo Mrazović, Pavle Pap, boljševik dr. Vladimir Bakarić "Mrtvac", Dragutin Saili i Andrija Hebrang.

Cirkularom CK KPH br. 2 od 27. lipnja 1941. date su podrobne upute za organiziranje oružanog ustanka. Kada je ustanak propao već u ljeto 1941. godine jer mu se Hrvati nisu pridružili u zantnijem broju, delegat CK KPJ po nalogu Josipa Broza Tita, boljševik Edvard Kardelj, dolazi u Hrvatsku i poučava "drugove" kako se vodi ustanak: terorističkim napadima u dvije taktičke etape - uništavanje infrastrukture (1), i spaljivanje čitavih sela s hrvatskim civilima radi izazivanja odmazde ustaškog režima nad Srbima (2), s obzirom da su glavninu partizana u Hrvatskoj 1941. činili srpski partizani s Banije, Korduna, Like i iz Bosne (kozarački partizani) i dr. Na isti način su partizani u Lici 1941. napali (prvi puta od početka rata, u prosincu 1941. godine) talijanske postrojbe i izazvali odmazdu u kojoj su Talijani spaljivali sela sa srpskim pučanstvom, što je bila taktika CK KPH kako bi u partizanske redove pridobila što više Srba, te su se Srbi na taj način u većem broju prebacivali iz četnika u partizane, s obzirom da su četnici bili u savezništvu s talijanskim fašistima.

Partizanski izvori bez imalo srama navode brojna kaznena djela koja su partizani u WWII počinili, i time su se hvalili i tri godine pred pad Berlinskog zida!

Kad bi Republika Hrvatska danas bila pravna država, Glavni državni odvjetnik imao bi pune ruke posla ali pošto živimo u neokomunističkom partizanskom društvu u kojemu su politički neistomišljenici komunističkih partizana politički nepodobni, društvo je izloženo medijskoj propagandi o navodnom neoustaštvu i opasnosti "buđenja od fašizma" jer napad je najbolja obrana! Brojni partizanski ratni zločinci i komunistički zločinci i udbaši nalaze se pod izravnom zaštitom predstavnika vlasti Republike Hrvatske koji su k tome visoko politički korumpirani, a neki su de facto počinili i veleizdaju Republike Hrvatske!

Protiv takve nedemokratske vlaste dozvoljen je svaki oblik demokratskog otpora, uključujući antikomunistički narodni ustanak i revoluciju tipa narančaste ukrajinske.

HDZ, SDP i predsjednik Mesić drže Hrvatsku u okovima UDBO-MAFIJE!

Otac domovine Ante Starčevi je rekao da se jedan jaram ne smije mijenjati za drugi jaram nego se mora rušiti! Moguće da će se rušiti iz Washingtona ukoliko ove godine dođe do smjene vlasti u Sjedinjenim Američkim Državama, i na vlast dođu demokrati na čelu s Barackom Obamom koji je za svog potpredsjedičkog kandidata izabrao katolika Josepha Bidena, prijatelja hrvatskog naroda i kritičara Miloševićeva režima! Sanaderov saveznik se zove George W. Bush, a Mesićev saveznik je Vladimir Putin!

Partizani su na vlast došli s puškama, a ne referendumom ili glasačkim listićima. Vidjet ćemo hoće li s vlasti biti srušeni glasaćkim listićima ili puškama. U nadi je spas da demokratske promjene budu mirnim putem, a ako partizani to ne žele nego i dalje ustrajavaju na renesansi kulta ličnosti zločinca maršala Tita i jugoslavenizaciji i četnizaciji hrvatskog društva onda su izabrali drugu opciju! No, ovaj puta nikakva Crvena armija im neće spašavati njihove zadnjice kao u listopadu 1944. kada je Tita instalirala na vlast u Beogradu, i ožujka 1945. kada je probila Srijemski front!blockquote>




Post je objavljen 25.08.2008. u 13:28 sati.