Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/emiraa

Marketing

aamm samting krejZZZi

na dusi mi teret.. samting iz vrong :S nje vishe nea.. najduza osoba koju poznajem a koja mi nije u rodu .. nea je.. ovo nije sad uobicajni blog.. nea stihova.. nea nedovrsenih misli.. ovo je sve ono sto zelim da kaem njoj a ponos mi ne da..
pogrijesimo ja.. pogrijesi ona.. pogrijesimo mi.. ali opet sve je tu negdje.. sve je blizu.. greske nam se sudaraju fakticki, a sve govorimo da je druga kriva.. niko preko ponosa ne prelazi da sacuva prijateljstvo.. cudno kak to ljudima dodje.. kae necu pa gdje puklo da puklo.. a prijatelj se tesko nadje.. pogotovo netko kao sto su moji prijatelji.. moa tri adjela.. sad samo dva.. zbog nekih glupih nesporazuma i tog sranja sho ponosom zovu, mi se pocinjemo ponasat kao zivotinje.. svako sebe samo gleda.. svoje nesto stiti.. a sve ostale smatraju neprijateljem.. kak je covjek cudna biljka.. da se to moze samo forget da bude again kao pre.. da je kao pre.. kao pre ..
al opet.. sve je to meine psiha.. neka me jos malo kopka.. postace navika i onda ce biti nesto sasvim normalno :) i normalno prolazi postaje nesto sto je bilo davno.. postaje proslost.. pamti se.. a sve se onda zaboravi... kao i da nikad nije postojalo .. :)

piZ :)

Post je objavljen 24.08.2008. u 22:40 sati.