Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lipajezaaakon

Marketing

Open club '08

ajooj kolko je vremena već prošlo... a ja još uvijek ništ ne pišem..
evo sad ću se javit malo.. iako su praznici već pred krajem sve je ok...više-manje..
u zadnjih 2 tjedan il malo više je bilo zanimljivo u slatini i virovitici, naime bilo je koncerata... iako sam bio na samo 3 napisat ću one koji su bili ok..
VIROVITICA
09.08.2008. Let3
14.08.2008. Urban & 4
17.08.2008. Vatra
18.08.2008. Thompson

SLATINA (Open club)
22.08.2008. Konjokradice, Mrtva priroda, Inkognito, Off Duty ^^, Kritična masa, Why?
23.08.2008. Svinje, Milost, Wasted generation, Crew te yebo, Gužva u 16-ercu

dakle, bio sam na Urbanovom koncertu.. bilo super, iako ne slušam baš, znam nekoliko pjesama ali je atmosfera bila skroz ok!, i nabrijanije zvuče uživo nego na snimkama iz studija, pohvalno.. i naravno, većina prvih redova su bili slatinčani, el to uopće treba spomenit??!?
htio sam i na Vatrin koncert ić al, jbg... bitno da sam vidio slike i vidio da Robert ima novu gitaru, Gibson SG.
na Thompsonov koncert nisam mogo ić jer sam u utorak ujutro u 7 imo liječnički za autoškolu...

onda je na red došla slatina...
išao sam i 3 dana prije svaki dan sa prijateljicom anjom u Haustor gdje su članovi Udruge mladih KRIK puštali dokumentarne filmove o rock sceni hrvatske i šire..
pa ovako je to išlo:
19.08.2008. Otvorenje Open club-a, 'Tri boje revolucije'
20.08.2008. 'Di smo mi to', 'Kad muzičari šokiraju', '100 ways to become cool'
21.08.2008. 'Shuffle: politics, bullshit and r'n'r', 'Sevdah o rodama', 'Neformat'.

u filmu Tri boje revolucije se govori o bendovima Overflow i Punčke il Punkčke, tak nešt...heh... i o nekom slikaru, nije loš film, govori o usponu gore navedenih bendova.. a posebno preporučujem za gledanje film 'Kad muzičari šokiraju' koji govori o skandalima i ostalim glupostima u hrvatskoj glazbenoj (ponajprije rock) sceni. film 'Di smo mi to' je o grupi Septica i njihom putu na dodjelu zlatne koogle i dio koncerta iz KSET-a..
još jedan film mi je bio totalno ok a to je 'Sevdah o rodama' koji govori o Edinu Osmiću aka Edo maajka.. on govori o svom putu prema slavi, predratnom i ratnom stanju u bosni i zagrebu gdje je proveo to vrijeme.. i još na kraju prikazuju dio njegovog koncerta..

a onda dugo očekivani petak.. koncert solidan, grupe ok odradile svoj posao. neću sad kritizirat nikoga, bitno da su svirali, a i ljudi je bilo puuno manje nego lani al ok..
i subota, prvo počela kiša padat pa je bilo uopće upitno dali će bit koncerta ili ne ali se onda iznenada čula buka sa pozornice jer je grupa Svinje odlučila otjerat kišu i uspjeli su...hehe.. i onda ostali bendovi, sasvim dobra svirka.. oko 1:00 na pozornicu se penje grupa Gužva u 16-ercu koja svira svoje naj hitove sa 2 albuma (3.u propravnosti), svirali su oko sat vremena, možda koju minutu više.. iako nisu planirali, vratili su se na bis i otpjevali još jednom pjesmu Muto (Schupak). ja sam opet užico trzalicu ali ovaj puta od basista.hah..
tako da je bilo sve u svemu odlično... Open club postaje ( ja se nadam) sve poznatiji i sve veći i jedva čekam slijedeće ljeto i slijedeći Open club, i valjda će biti 3.sreća pa neće kiša zajebavat...

btw: sve pojedinosti o Open clubu možete naći na www.myspace.com/openclubsl

Post je objavljen 24.08.2008. u 18:38 sati.