Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radioriam

Marketing

Sam Smith i ja

Zanimljiv je taj Sam Smith. Nije siguran privlače li ga cure ili dečki. Prvi razlog zbog kojeg sam odlučio pročitati tu knjigu je što sam i sam u istoj dvojbi. Ili barem mislim da jesam. Zapravo nikad nisam bio siguran u ništa. Samu se jako sviđa Toby. Njega je upoznao na faksu. Koliko god možda nas neke stvari vežu, mene i Sama, ipak je jedna velika razlika. On živi u okolici Londona, a ja u okolici Zagreba.

Zapravo mislim da se meni sviđa Sam. I Toby. Oboje. Ma siguran sam da, kad bi Sam bio stvarna osoba, ne bih ga nikad upoznao do te dubine do koje ga poznajem kroz knjigu.

Toby je najprije flertao sa Samom i već se Samu počeo sve više Toby sviđati, ali onda se pojavila Lucy. To je sigurno cura savršena izgleda u koju bi se svaki dečko zaljubio. Toby je sada u vezi sa Lucy, a Sam je jako ljubomoran. Mislim da Toby uopće nije zaljubljen u Lucy, nego je ona samo zgodna cura s kojom mora biti da bi dokazao da mu se sviđaju i cure i dećki.

A možda se radi o tome da se meni, kao i Samu i Tobyju, sviđa svatko tko je "nježan". Nije bitno kojeg je spola, samo da je osoba osjećajna, da ima osjećaja i da ih se ne srami pokazivat.

Mislim da je lakše biti samo prijatelj s nekim. Puno je teže s nekime biti u vezi. Na primjer, neka osoba može imati osobine koje ne voliš, ali ipak ti je prijatelj jer se u nekim stavovima slažete. Kad je u pitanju veza, onda objje strane moraju imati što više sličnih osobina. Osobine koje jedna strana ima, a druga ih ne voli, samo dovode do svađa i, često, do prekida.

Post je objavljen 24.08.2008. u 18:05 sati.