Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thejourney

Marketing

Navijanje na Olimpijadi

Tijekom ova 2 tjedna kad pričam sa sistericom, pola razgovora prođe o miljenicima, a pola o Olimpijadi. I više ne znam za koju od naših utakmica sam rekla da ću sigurno pratiti na Internetu jer je ni Irci ni Englezi neće prenositi, ali se sjećam kako mi je rekla: "Nemoj previše skakati sretan.". Did you get the picture? Ja i doma kada naši igraju navijam vrlo aktivno. Tako je to bilo oduvijek. Moja Mia bi se svaki put bila prepala i počela lajati kad bih iskočila iz fotelje sretan. Znači sada svi znate kako to izgleda. Međutim kada Blanka skače, potpuno sam mirna. Jedina naša sportašica oko čijeg nastupa se neću uznemiriti ni malo. Gledam ju čisto zato što volim atletiku. Gledala bih to nevezano ima li Hrvatska predstavnika ili ne. Ne poznam ženu, ali oduvijek imam dojam da glumi zvijezdu, ne volim ono vječno psovanje koje se može pročitati s usana.... Nikako mi ne 'prolazi' kao ostali naši sportaši. I kada pročitam kako je jedina naša sportašica koja nije odsjela u olimpijskom selu, to mi samo potvrdi mišljenje i onda mi je jednostavno antipatična. Ne znam, meni se to smještanje svih sportaša zajedno u jedno selo, čini dijelom olimpijskog duha. Super je sve što je Blanka postigla i svaka joj čast, ali ima i drugih koji su svjetski uspješni sportaši. Možemo krenuti od Balića pa na dalje. Ili npr. pogledajmo Janicu. Ta je pak postigla nešto nevjerojatno, ali je ostala jedno simpatično i jednostavno stvorenje. Tako se, na žalost, danas uopće nisam uznemirila. Bilo bi lijepo čuti hrvatsku himnu na Olimpijadi, ali moram priznati da mi je Tia simpatičnija. I zašto vam se žalim? Zato što ja jako volim navijati za naše i žao mi je kad se taj jedan put ne mogu uživjeti i to baš kad imamo šanse za zlato.
A sutra za one nesretnike, koji žive u zemljama koje prenose samo čudne sportove i ne mogu gledati prijenos rukometa na TV, ovdje će ga sigurno biti: 12 programa koji imaju live prijenos iz Pekinga. Držimo palčeve hrvatska!

Update što se linka s prijenosom tiče: Vremena su, navodno, GMT, ali danas je sve pisalo da počinje 1 sat ranije. Mislim da je problem u tome što Kinezi nemaju pomicanje vremena u ljetnom razdoblju pa je sada razlika s GMT vremenom 7 sati umjesto, zimskih 8 (Kinezi su zona GMT + 8).
Kakogod bilo, provjerite negdje u koliko sati je po kineskom vremenu i za ove GMT krajeve oduzmite 7 sati wave.

Post je objavljen 23.08.2008. u 14:27 sati.