Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slijedime

Marketing

Molitva za zajednicu

Hvala ti Gospodine za Zajednicu Emanuel. Hvala ti za braću i sestre. Hvala ti za ovu milost koju si mi udijelio da mogu biti član Zajednice u kojoj Ti prebivaš na poseban način. Samo ime Emanuel mi govori da si ti Bog s nama, da si nazočan na živ način među nama. Znam da si me Ti pozvao. Ovdje sam jer si me Ti pozvao i znam da imaš čudesan plan sa mnom, sa svom braćom i sestrama, sa cijelom Zajednicom. Želim na najbolji mogući način, uz Tvoju pomoć i blagoslov i uz pomoć braće i sestara, ostvariti Tvoj plan u svom životu i u životu Zajednice. Neka nas Tvoja ljubav još više sjedinjuje, uklanja sve prepreke bratstvu, da svi oko nas osjete u nama Tvoju nazočnost i Tvoju ljubav.

Gospodine prikazujem Ti danas svu braću i sestre. Blagoslovi ih i zaštiti od svakoga zla. Iscijeli sve njihove slabosti. Neka Tvoja milost dotakne sve koji imaju bilo kakvu poteškoću. Blagoslovi našu međusobnu komunikaciju. Daj mi milost da svima budem brat i sestra.

Gospodine, molim Te, izlij svoga Svetoga Duha na mene i na sve članove Zajednice. Neka nas Tvoj Sveti Duh vodi!

Dođi, Duše Sveti izlij bujice svoje milosti na sve mene i sve nas. Tebi se predajem da me vodiš onamo kamo Ti hoćeš. Obdari me svim svojim darovima koji su mi potrebni da ostvarim čudesni Božji plan za mene i Zajednicu.

Duše Sveti, ojačaj me i učini sredstvom u Božjoj ruci. Daj mi milost da uvijek budem spreman/spremna služiti Bogu i braći sestrama. Gospodine, Tebi se stavljam u službu. Gospodine, što želiš da učinim? Evo me, Gospodine, tvoj/a sam potpuno.

Marijo, naša nebeska majko, zaogrni nas plaštem svoje ljubavi i zagovaraj za nas svojim majčinskim zagovorom. Tebi posvećujem cijeli svoj život i živote sve braće i sestara. Neka nas po tvom zagovoru uvijek prati Božji blagoslov.

Amen!


Post je objavljen 21.08.2008. u 09:09 sati.