Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Vatreni do pobjede na Raketin pogon

Photobucket

Jučerašnji dan je bio prava nogometna i sportska poslastica..
Morala sam odraditi neke obaveze pa nisam pratila baš olimpijada iako sam bila tužna što su košarkaši i vatewrpolisti ispali ali zato držimo fige rukometašima i Blanki.ali,meni je ipak nogometa tema broj 1 pa krenimo redom;
u pet sati je bila tekma na kc gradskom stadionu,naša mlada repka.. nažalost,ni M od Mandžukića ali su zato igrali hajdukovci Strinčić,Bušić,Maloča..i bilo je dobro,pobijedili su 2:1. nemam zamjerke na igru..poslije smo bile na sladoledu (banana-kokos,to je moja omiljena kombinacija)pa doma..mislila sam da ću zakasniti na tekmu no kad sam vidjela da su bitange,srce mi je bilo na mjestu i još sam se imala vremena nasmijati njihovim forama. i onda tekma..
počelo je napeto,zviždanje na himnama,pa ljudi moji..di je tu klltura??
daa,Šimić odigrao 100-tu utakmicu ali nekako je zakržljao..mora ući u formu..Pranjić se već očito dokazao na euru pa mu i njie bila neka želja da igra u svom prepoznatljivom stilu..hehe..e,ne može se živit na slavi iz prošlosti..
dobili smo ledeni tuš na početku,slovenija zabila gol..komee..i onda nas Raketa vratio u život..

Photobucket

pa opet slovenci zbrisali pletikosi..jao..al dobro,penal za nas i Srna nas majstorski, petardom vratio ''na nulu''..Iako je bila tvrda utakmica,bili smo bolji od susjeda..oni nemaju kvalitetu tipa Ivan Rakitić i Darijo Srna..
Photobucket

srećom,slovenija nije bila kamenčić spoticanja i rušenja samopouzdanja..ono je i dalje na nivou..i krećemo u nove pobjede..korak po korak..Kranjčaru i Modriću što brži oporavak..

Photobucket

btw,oprostite,WELIKO SORRY, što kasnim s kommowima,imala sam obaweze pa nisam stigla..sredit papire za autoškolu,razne radne akcije i tako..nadoknaditi ću ja to..

Photobucket
weliki pozz i kiss swima..


Post je objavljen 21.08.2008. u 08:26 sati.