Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kenguur

Marketing

LEGO-LAND Deutschland (zabavni park)

NAPOMENA !! - Mozda ce se malo sporije otvarati radi veceg broja slika. (25 komada)

Nakon proslotjednog neuspjelog izleta na Walchensee ovaj tjedan uspjeli smo uz prekrasno vrijeme otici u zabavni park LEGOLAND, udaljen od Münchena na putu prema Stutgartu oko 130 Km .
Park je jedan od omiljenijih u Njemackoj i ima veliki broj sadrzaja za sve uzraste.
Cijene nisu ni jeftine, ali za 31,50 € odrasli i 27,50 € djeca, mozete koristiti sve sadrzaje i sve voznje, na koje se jucer u principu cekalo od 10 - 45 minuta.
Pored raznih voznji auticima, lupinga, vlaka koji obilazi park, tu je i 4D kino u koje smo morali otici 2 puta, ali i posebna atrakcija Bionicle roboti, koje sami programirate na karticu od nekoliko milijuna okretaja i sjednete na stolicu u kojoj vas robot po vasem programu izvrti.
Sadrzaja za djecu ima nebrojeno, a odrasli mogu uzivati u izuzetnim djelima koja su sagradjena od Lego kockica.
Napravljeni su dijelovi gradova Berlina, Venecije, Münchena, Aerodromi, Alianz arena( nogometni stadion ) sa preko 1,5 milijuna kockica.
U dijelu parka koji je namjenjen gusarima, napravljeno je sve u gusarskom stilu a atrakcija je svakako bitka brodova sa vodenim topovima u kojoj sam i ja ucestvovao 2 pusa.
Bio sam mokar do gume na gacama ali smo pobijedili zubo
Decki su bili odusevljeni ali od umora vec oko 7 sati nisu mogli stajati na nogama, a mama je zaspala u 2 minute izgovorivsi samo jos laku noc sretan

Zelio bih samo jos napomenuti da od vecine koji su bili u parku ( negdje oko 10 000 ljudi ) sigurno jedno 50 % su bili Cesi, Slovaci i Poljaci te nekoliko Italijana.

Slikali smo ukupno oko 200 slika ali na zalost za vas sam danas izdvojio samo 25 komada smijeh
Treba napomenuti da je vecina onoga sto vidite na slikama napravljena od Lego kockica, a islo se i do sitnijih detalja, pa tako u parkovima imate golubove i leptire , u vodi ribe, ajkule,u dvorcu, knjige, vitezove i tko zna cega sve nema sto je napravljeno sa Lego kockicama.

Uzivajte, uzivali smo i mi smijeh





























Post je objavljen 19.08.2008. u 09:10 sati.