Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alwaysbestfriends123

Marketing

Evo mene opet...

Ovaj post je osvanija samo zato šta ja opet uslišavan ode želje Baše ko neka zlatna ribica...
Ali ovaj put ima dosta toga novoga..

Image and video hosting by TinyPic

Bila san kod prijateljice 4 dana na Čiovu, al ne kod Vicky nego kod Ivne((kiss..kiss)) i bilo mi je predobro..
Ugl, tamo su vam svi opaljeni u glavu i svi su od 16 god pa nadalje. Al bilo nam je zanimljivo jer smo upoznale jednu curu od 17 god (lol..) koja ima ljubavnih problema s treneron vaterpola (20 god.).. I tako se oni međusobno svađali a mi pratili ljubavnu sapunicu..yes..

A bili smo se mi i vozali s brodićen od Ivninog tate. Pa bi se negdi usidrili i kupali, skakali s broda i pekli na suncu. Tako smo mi i sljedeći dan.. došli su neki njihovi prijatelji pa smo to sve ponovili s njima i oko 9 i po išli nas četvero "dice" na noćno kupanje..Ja i tri plavuše...hh..Dva muška i moja Ivna plavushicaaaa...lool..
Oni su prvo igrali na vaterpolo, a ja se ka nisan tila kupat..onda i meni došlo pa i ja uskočila u more ((hh..))
I tako..Ma ugl bilo je prepredoro...sretan
to vam je šta se Čiova tiče..

Image and video hosting by TinyPic

A Olimpijske igre...Dok san ja bila na Čiovu naši su redali pobjede, a čim sam se ja vratila...eh...izgubili od francuza i svih ostalih...Al srićon, jučer je Filip Ude popravija dojamzubo..

Hmm..šta još?E, da..sestra mi je otišla kod babine sestre u st3 spavat i tamo će stat nekoliko dana, aj dobro i kupat će se sa malin rođakon..a ja...meni ka bog..bolje ne može..sad se sve vrti oko mene...hh....šalin se..i meni triba anti-sister vacation...smijeh

Eto...to vam je sve od mene...ispričala sam vam sve šta sam imala i Baša je doša na svoje...
Sad su na redu pozdravi...
Pozz: cilom razredu, pogotovo Vicky, Josipi, Baši, Alebiću i ostalima...i vama naravno koji ste ovo pročitali i sve koje mi (tj. ja) čitam(o)...Uživajte mi u ovo još malo lita šta ga je ostalo...Sve vas ljubi vaša Martinasmijehkissmah

Image and video hosting by TinyPic





Post je objavljen 18.08.2008. u 22:00 sati.