Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/be6my6lord6

Marketing

..::ToGeThEr..ToGeThEr In DeAtH::..

..prošli post nije skoro nitko razumionut.. uglavnom.. grozno sam se osjećala jer su me frendice povrijedilecry.. al smo to sad riješile..thumbup

..u petak kao da mi se ostvario sanfino.. tih 3 sata sam sretna, al stvarno sretnayesyesyes.. osjećala sam se kao njegova mala princezacerekcerekcerek.. tad je meni posvetio svoju pažnjunaughty..
..Petra, Tatjana i ja smo išle u Sv. Mariju u Swingbang.. i tamo je bio on.. mrak.. tama.. Kmicacerekcerekcerekcerekcerek.. sjela sam kraj njega i on me odmah zagrliokiss.. ahhhkisskiss.. uživala sam s njim... tako mi je slatke govorioyes.. a ja sam se skoro rastopila.. pogledala sam Tatjanu i Petru, al sam znala da je meni bilo ljepšeyesyesyes..
..sjedila sam na njemu i počela je ta pjesmacerek.. pjesma Join me..tad je rekao.»si čula, together, together in death..» i to još s onim neodoljivim glasomkisskisskisscerekcerekkisskiss..
..Petrina mama je došla po nas, a on me nije pustio, čvrsto me držao i rekao da će me on kući odvesti.. očito je htio da ostanem.. htio mi je i medeka kupiti.. al sam ono morala iti..
..još je za mnom došao van.. i tam je nekva glupa baba stala i buljila u nas.. mamu ji jebem!!.. i tad sam otišla..
..a tako je neodoljiv.. sexy.. neodoljivo sexy.. nisam mu mogla reći ne.. jednostavno nisam.. njegov me pogled očarao.. nadam se da će sutra doći u Still.. želim ga vidjeti..cerekcerekcerek
..btw.. bila sam na dva dana na moru..namcor




Post je objavljen 18.08.2008. u 20:58 sati.