Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/divosevci

Marketing

NK Batrina - NK Mladost 3:2 (3:1)

1. KOLO 17.08.2008. 17.00 sati, igralište NK Batrine

Mladost je novu prvoligašku sezonu započela porazom na gostovanju kod novog županijskog prvoligaša Batrine.

Opći dojam prve utakmice je - loše, ali s potencijalom za napredak. Mladost je u prvom kolu igrala oslabljena u obrani za trenera/igrača Blekića koji igra libera i Malovana, pa je stoga zadnji igrač bio Garić.

Prvo poluvrijeme Zdunić je igrao na boku, i jednostavno nije bilo sredine, a obrana je poprilično curila, što se vidi i iz rezultata na poluvremenu (3:1). Loše su igrali Garić (koji je skrivio jedanaesterac u 45. minuti), a još jedan novi igrač, Petrović, nije imao najbolji dan.

Drugo poluvrijeme je trener Blekić započeo sa izmjenjenim sastavom. U igru je ušao Sočković, a Zdunić se vratio na svoje mjesto u vezi. Mladost je igrala puno bolje, zabila još jedan gol, te stvorila nekoliko dobrih prilika.

Poznato je kako je ovo liga u kojoj domaćini uglavnom pobjeđuju, pa i rezultat, a tako i poraz Mladosti nije veliko iznenađenje, no za početak sezone ne bi još bilo dobro donositi zaključke na temelju jedne utakmice, u kojoj je Mladost igrala oslabljena. Svakako se nadamo boljim igrama, i svakako boljim rezultatima.

Golove za Mladost zabili su novopridošli Ilijašić i Miladinović



Post je objavljen 18.08.2008. u 08:58 sati.