Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect4u

Marketing

Da li sam dovoljno jaka da podnesem??

Ne znam sad stvarno odakle da krenem sa pisanjem.
Zbilja imam toliko toga za reći, a ne želim opet napisati kako neću da to svi čitaju.
Idemo redom, od prošlog posta, napisanog u nedjelju nisam izašla sve do petka. Jedino kad sam izašla iz stana je bilo kad sam otišla baciti smeće, a ima par metara za hodat. Nadam se bar da sam se tih dana nešto udebljala, jer sam samo gledala TV, jela, spavala i kompjutirala.
I onda u petak sam popodne na kavu išla, i ravno iz are u gore. Možda je bilo malo prerano, al šta mogu. Negdje oko 5 sam išla u gore. Tamo mi je većinu vremena bilo stvarno zanimljivo. Osvojila sam prekrasnog velikog zeku u pucanju, i sad sjedi samnom za kompom i gleda šta pišem :)
Obožavam ga, taj je plišavac nešto najbolje što mi se desilo u zadnje vrijeme.
I tamo bila, malo sa familijom, onda kasnije s prijateljima, kasnije je počelo nevrijeme pa smo oko 1 već došli doma.
Onda opet gledanje TV-a, stvarno mi se sviđa taj hobi. Imam pravo zaspat zubo. Zadnjih sam dana se stvarno nagledala filmova i serija da to nije normalno. Al' mislim da sam dosta toga i naučila i shvatila kroz to blejanje u TV. Tak da to i nije bio toliki promašaj.
U subotu opet u grad, ovo ono. Klasika u gradu, izađem, očekujem da će moj tzv. dečko provest večer samnom, i onda na kraju popizdim. I tako stalno. Neke tuče, sranja ovo ono. Baš jedva čekam da odem iz ovog usranog grada što dalje i zaboravim na sva sranja od kojih se sastoji.
Danas nedjelja, ovom mom tzv. dečku je rođendan. Nisam išla. Nije baš lako objasniti zašto, ali ok, vrijedi pokušati. Trebala sam ići s prijateljima, pa bih imala prijevoz, ali oni su danas morali nekuda otići, tako da ništa od toga. Trebala je njegova mama doći po mene i vratiti me, i iako mi je glupo, pristala bih. Dok mi nije oko 9h navećer rekao kako će ona doći kad njemu gosti odu. Imala sam dobru volju da odem. Dečko mi je i volim ga, kao smo u nekoj ozbiljnoj vezi, al ono. Kao što je rekao ak ne dođem neće se svijet srušiti HE HE!! Koji je to idiot.
Mislim boli me kurac ko to sve čita, sigurna sam da se sad jedna kučka smije i da je zadovoljna.. Ali sve po zasluzi. Nisam ni ja od juče i ne dam se ni ja zajebavat.
Uglavnom, planiram mu dat tjedan dana fore da se sredi i da sredi našu vezu, ako ne bude išlo, ima lijekai za to. Kao što rekoh nećemo biti ni prvi a ni zadnji par koji je prekinuo. Nit će nam biti prvi put da prekidamorofl, iako se nadam da će biti zadnji.
I da, tako, dok sam ja doma cmoljila, on se zajebava. Boli njega kurac što njegova ljubav nije s njim. Baš me zanima kako ta naša jadna veza izgleda sa objektivne strane, ali mislim da ne bih bila zadovoljna sa onim što bih vidila, tak da bolje da ne znam.
Doć će kraj i tim sranjima. Do škole, ja trebam bit normalna, jer ću imat i pametnijeg posla od toga da se živciram oko nekog tko ne zaslužuje.
Eto, sad nek ispadne da sam najgora i ne znam ni ja šta, al mislim da sam brigu oko toga izgubila negdje putem od diska do doma sinoč.
Eto, pošto sam do sad dovoljno šutila, a sad sam dovoljno rekla, bolje da završim ovaj post.mah

Seka Aleksic
Ne ostavljaj me samu

Sutra ces pricati o meni
bila je neverna, sve mi je uzela
a neces priznati, ni sebi
da sam te volela, da sam te molila

Ne idi, bar jednu noc
kraj mene ostani
molim te ne idi
ne mogu sama zar se ne vidi

Ref.
Pogledaj ove usne rumene
znaj da se pitam kome da ih dam
nadje se neko kasnije il' pre
ne ostavljaj me samu nikada

Pogledaj ove oci umorne
ni sama ne znam da li sam to ja
ako ti je stalo do mene
ne ostavljaj me samu nikada

Kada me izgubis zauvek
kad bude prekasno k'o da se ne znamo
kraj mene proci ces bez reci
kao da nikada nisam te molila

Ne idi, bar jednu noc
kraj mene ostani
molim te ne idi
ne mogu sama zar se ne vidi

Ma kurac ne mogu sama..

zwani.com myspace graphic comments


Post je objavljen 18.08.2008. u 00:44 sati.